Cytat:
2011-07-09 21:20:51, moszka823 napisał(a):
pasadena ty jestes w polse i chcesz tutaj przyjechać czy jak, bo tutaj polacy tylko przyjeżdzają z dzieciakami albo z brzuchem po to żeby brać benefity i nic więcej no sory ale w tej anglii jest przesada powinni zrobić ograniczenia zakaz wjazdu do UK nowym,a z pracą jest tak że siedze 2,5 roku w domu inni mają pecha co do pracy a inni mają dużo szczęścia, mój mąż pracuje a w agencjach pracy mnie spławiają bo dlatego że długo nie pracuje a to referencje trzeba jaką prace miałam to sama sobie załatwiałam nikogo o to nie prosiłam tak jak pisze dużo osób nowych na www.bham.pl czy ktoś nie wie o jakiejś prac no masakra.
Ze tak napisze...
1-Skoro daja(panstwo) to sie bierze, jak bija to sie ucieka.Zasada znana powszechnie od lat.

Czy to problem obcokrajowcow ze dostaja benefity jak anglicy??? Pracujesz legalnie.Placisz podatki to masz takie same prawa do wszelkich zasilkow jak rdzenny rudzielec z piegami
2-Powiadasz ze pracy nie mozesz znalezc od 2,5 roku??? Z lenistwa chyba a nie z niemozliwosci zalapania sie gdzie kolwiek. Jak ktos chce to znajdzie byle co ale zawsze.
3.Ja na miejscu Twojego chlopa to juz dawno bym Cie w d...e kopnal. Chcesz waciki to do roboty chociaz na 16 godz.
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
( bo rozumiem z powyzszego posta ze dzieci nie posiadasz JESZCZE)