Str 3 z 3 |
|
---|---|
dzastusia21 | Post #1 Ocena: 0 2007-11-22 22:01 (18 lat temu) |
Z nami od: 22-11-2007 |
czesc wszystkim manchester odpada to miasto jest okropne brudne a z malym angileskim ciezko o prace najlepiej w malych miateczkach ja mieszkam w buxton 25 mil od manchesteru mam prace i nienazekam male miasto nie ma gdzie kasy wydawac i jest bezpiecznie jest takze mnostwo hoteli bo jest to miasto turystyczne wiec praca zawsze jakas sie znajdzie
|
Rejfel | Post #2 Ocena: 0 2012-04-28 22:37:51 (13 lat temu) |
Z nami od: 26-04-2012 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2007-10-27 12:35, ksiezniczka napisał(a): Dodam jeszcze tylko do swej wypowiedzi komentarz na temat " co zrobilby Anglik bedac w Polsce " ,- pewnie nic , ale to nie oni sie wybieraja do innego kraju bez jezyka za praca !!!! To nie Anglicy przyjechali do nas tylko my do nich i to nie oni maja sie dostosowac do nas tylko my !!! Dlaczego tak ciezko zrozumiec nam odmiennosc ??!! Nawet jesli uwazam ze Dwa krany sa idiotyczne to nie przeklinam Anglikow za to , bo kazdy kraj ma swoje obyczaje i jesli jestem Z WLASNEGO WYBORU MIESZKANCEM TEGO KRAJU - TO MUSZE to SZANOWAC !!!!!!! Zgadzam się w 100 % !!!!!! ![]() |
jotkadakotka | Post #3 Ocena: 0 2012-04-29 08:30:58 (13 lat temu) |
Z nami od: 05-12-2008 Skąd: Poole |
A w cale nie prawda, anglicy tez wyjezdzaja w duzych ilosciach za granice. Tyle, ze oni za pogoda, a nie za pieniadzem. Wystarczajaca programow sie naogladalam jak to anglik postanawia przeprowadzic sie (np. do Hiszpani), sprzedaje swoj dom w uk i kupuje w innym kraju - wielu nawet nie bedac nigdy w tym kraju. Bez pracy. Bez jezyka. Bez rzadnych znajomosci. To nie tylko polacy maja glupie pomysly!
|