MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Chce tam pojechac czy jes po co ????

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-02-22 16:25 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

chce tam pojechac czy jes po co ???? do birmingham
czy znajde tam prace z podstawami angielskiego????
:-W

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-05-11 19:53 (19 lat temu)

Anonim

ja też tam się wybieram. do znajomych i sam nie wiem co robić bo też słabo znam ang. a wiem ze o robote tam jest cięzko, a przynajmniej tak słyszałem. ponoć najlepiej jechać do małych miejscowości.

Do góry stronyOffline

Macieszka

Post #3 Ocena: 0

2006-05-12 20:14 (19 lat temu)

Macieszka

Z nami od: 11-05-2006

Jesli tam wam nie wyjdzie moze manchester? to miasto przemyslowe wiec moze bedzie lepiej.
Swoja droga w mala miejscowosc mniejsze szanse.
Maciek

Do góry stronyOffline

Numer ICQ

maksus

Post #4 Ocena: 0

2007-04-16 21:31 (18 lat temu)

maksus

Z nami od: 16-04-2007

nie polecam birmingham ze slaba znajomoscie angielskiego!Za duzo Polakuw jest teraz i bedziesz mial problemy z praca!:-(

Do góry stronyOffline

Numer MSN Messenger

Van_Helsing

Post #5 Ocena: 0

2007-05-04 10:40 (18 lat temu)

Van_Helsing

Mężczyzna

Z nami od: 03-05-2007

Ja nie polecam zadnego miasta bez znajomosci jezyka angielskiego... Jeszcze 2 lata temu mozna bylo spokojnie tak jezdzic jednak ilosc polakow jest od tego czasu nieporownywalnie wieksza i znajomsoc jezyka swidczy o szybkosci znalezienia pracy
Zycie jest sztuka wyboru - sir Adam 12/05/12

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Opiekunka

Post #6 Ocena: 0

2007-05-04 11:37 (18 lat temu)

Opiekunka

Z nami od: 22-04-2007

Słaby angielski = gorsza praca. Wczoraj bylam w jednej z (ponoć)lepszych agencji w moim mieście, spotkałam grupkę Polaków którzy mieli kłopoty z wypełnieniem formularza aplikacyjnego ( prosty druk odnośnie wykształcenia, doswidczenia zawodowego, przebytych chorób, swoich poględów odnośnie przyszłej pracy i takie tam - typowy, nie test!) Pracownik z agencji przeprowadzał z nimi później rozmowę kwalifikacyjną i jak sie okazało na koniec wysłali całą grupę do fabryki produkującej pizze (gdzie już pracuje masa Polaków). Więc praca jest ( mieszkam blisko Birmingham ) zwłaszcza jeszcze przed wakacjami, tylko że food production, albo na jakiejś farmie, zmywak za 5.35/h (ponoć stawka min. ma wkrótce wzrosnać) ale potrzebny jest ktoś kto pójdzie z Wami do agencji, pomoze, poprowadzi za rękę. Często w agencjach pracują również Polacy, lecz dokumenty oraz rozmowa - w języku angielskim. Wybór nalezy do Was, ja życze powodzenia :-)

Do góry stronyOffline

maksus

Post #7 Ocena: 0

2007-05-05 20:38 (18 lat temu)

maksus

Z nami od: 16-04-2007

Jezeli nieznasz jezyka to nie przyjezdzaj tutaj nie rub wstydu! sa miejsca w b-ham gdzie pracuje 20 Polakuw i tylko jeden czy dwuch muwi cos po angielsku,anglicy smieja sie im w twarz a ci dalej nic nie rozumieja i tak jest coraz czesciej ,jestesm juz tuaj 5 lat i czasami jest mi WSTYD ze jestem Polakiem ,SZAUJCIE SIE LUDZIE!!!:-(

Do góry stronyOffline

Numer MSN Messenger

Post #8 Ocena: 0

2007-06-27 19:49 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

fryzjer81

Post #9 Ocena: 0

2007-06-28 15:31 (18 lat temu)

fryzjer81

Z nami od: 24-06-2007

Kolego naucz najpierw się pisać poprawnie zdania,może poszukasz sobie szkoły ortograficznej w Birmingham a potem zmienisz obywatelstwo skoro wstydzisz się swojego kraju i rodaków,styd za takich jak ty!!Jesteś 5 lat tam i co uważasz się za lepszego hehhhhh ciekawe w czym.Szacunek dla ciebie kolego i nie zapomnij że to Polska cię wychowała i dała chleba.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

betulkaa

Post #10 Ocena: 0

2007-06-28 15:32 (18 lat temu)

betulkaa

Z nami od: 24-06-2007

do Markus<---- :-D moze anglicy by sie zlewali z polakow ale puscic takiego angliczka do Polski to ciekawe co by zrobil :-P Ty sie naucz po polsq pisac bo z Ciebie sie nie tylko pewnie tam smieja ale i Polacy, masz obciach w pelnym wymiarze hehehe sam pewnie zaczynal robic taki nie wiem gdzie a teraz tu madrzy! Schowaj sie i oczami nie swiec! Podziwiam takich Polakow ktorzy rzucaja sie na gleboka wode, Polska nic im nie zapewni to wyjezdzaja i dobrze! Polacy sa ambitni, potrafia poswiecic wszystko ciekawe ktory anglik taak by postapil! Pozdrowka dla wszystkich w UK! :) :-]

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,