krakn:
Z tyłu jest rubryka odnośnie czeku, czy mam coś w niej wypełnić np jakieś dane dotyczące czeku?
Pozdrawiam ale nie buców

Str 2 z 2 |
|
---|---|
Lechuu | Post #1 Ocena: 0 2010-11-28 13:41:53 (14 lat temu) |
Z nami od: 26-11-2010 Skąd: Birmingham |
Żenujący to jesteś ty.Akurat na studia zarobiłem sobie sam w Anglii panie i władco wszechwiedzący.Nie potrzebowałem nigdy używać książeczki czekowej tym bardziej do wpłat, więc skoro twoje życie polega na komentowaniu życia innych to może daruj sobie komentarze do osób które potrafią się bronić i nie widzą w tym nic złego by pytać jak czegoś nie wiedzą i to ty musisz być bardzo żenujący
![]() krakn: Z tyłu jest rubryka odnośnie czeku, czy mam coś w niej wypełnić np jakieś dane dotyczące czeku? Pozdrawiam ale nie buców ![]() |
martuskanowe | Post #2 Ocena: 0 2012-04-10 22:28:59 (13 lat temu) |
Z nami od: 31-01-2012 Skąd: londyn |
Mam pytanie !!
Wynajmuje mieszkanie w agnecji do teraz placilam im przez online banking ja mam w nat west oni w bank of scotland. teraz chcialabym zaplacic im kasa / oni nie przyjmuja w agencji kasy wiec musze isc do banku . wystarczy ze pojde z kasa do nat westa i powiem im ze chce przelac kase do bank of scotland czy musze udac sie do ich banku. I jeszcze jedno oni maja konto biznesowe ?? Dziekuje za pomoc !! |