MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jak sądzicie??

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

doktor_rm

Post #1 Ocena: 0

2009-12-29 15:42:41 (15 lat temu)

doktor_rm

Mężczyzna

Z nami od: 19-05-2009

Wiatm

Mam pewnien dylemat i chcialbym uslyszec wasze komentarze na ten temat. Mianowicie rozchodzi sie o to ze zwolnilem sie z pracy dajac 2 miesieczne wypowiedzenie przy pracy bez kontraktu. Gdy odchodzilem powiedzialem do wlasciciela miejsca gdzeie pracowalem ze chcę miec zaplacone za urlop on powiedzial ze dostane szmal razem z ostatnia wyplata ktora byla w ten piatek. Dostalem zaplacone za godziny ktore jeszcze przepracowalem z grudniu ale za urlop ani ani. Pracowalem tan przez 8 mieiecy bez dnia urlopu. I tak sie zastanawiam czy moge mu z tym momecie sprawe zalozyc?? No i czy jest sens ja zakladac?? Jak myslicie?? moze juz ktos mial takie przygody i moglby mi jakos podpowiedziec bylbym bardzo wdzieczny.
Pozdrawiam wszystkich i czekam na podpowiedzi.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2009-12-29 15:56:02 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

doktor_rm

Post #3 Ocena: 0

2009-12-29 17:40:03 (15 lat temu)

doktor_rm

Mężczyzna

Z nami od: 19-05-2009

Siema dzięki za podpowiedż. A co do tego listu to juz mu podobny dalem taki co mu mial przypomniec aby nie zapomnial mi zaplacić i mial na to miesiac. Przypomne mu jeszcze raz jeśli to nie poskutukje zadzwonie przez podany przez Ciebie numer. Jeszcze raz dzieki Damian

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,