MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smethwick - jaka to dzielnica??

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

adrian_l_88

Post #1 Ocena: 0

2009-07-27 15:40:23 (16 lat temu)

adrian_l_88

Mężczyzna

Z nami od: 01-04-2009

witam!

wybieram się tam w niedługim czasie... i chciałbym wiedzieć czy to aż taka niebezpieczna dzielnica na co zwracać uwage i czy można żyć tam w miare spokojnie??

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

kasik62

Post #2 Ocena: 0

2009-07-27 16:44:25 (16 lat temu)

kasik62

Kobieta

Z nami od: 24-09-2008

Adrian nie wiem kto Ci takich głupot naopowiadal, ale zapewniam, ze spokojnie wyjedziesz stad zywy.;-) Przynajmniej ja od 3 lat wychodze. Zalezy w ktora czesc sie wybierasz, ta dalsza, typowo "ciapajska", ta "moja" czesc bardzo ok. Nowe domki, spokoj w okolicy.

Do góry stronyOffline

jestem2

Post #3 Ocena: 0

2010-07-10 15:18:32 (15 lat temu)

jestem2

Mężczyzna

Z nami od: 10-07-2010

lepiej omijac ciapate imperia , wcale nie jest tak pieknie i kolorowo.a niestety wiekszosc Polakow mieszka w tych złych dzielnicach.my sie przeprowadzamy wlasnie z eringtonu, masakra, daleko do centrum odludzie, nie zakolorowo. tez szukamy i wlasnie dwie dzielnice nam przypadly do gustu.Hall green i solihull. ale druga bardzo droga jest , wiec decydujemy sie na hall green, do centrum 10 minut , 7 autobusow , agencje pracy koło nosa, sklepy polskie, do lotniska blisko , nie tylko chodzi o pieniadze ,ae takze oszczednosc na czasie.I sporo pracy jest na tej południowej czesci birmingham

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,