MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Mieszkanie w Birmingham

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Guylian

Post #1 Ocena: 0

2011-01-21 14:12:23 (14 lat temu)

Guylian

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

Glowny kampus jest w samym centrum miasta, tak czy inaczej wszystko tam dojezdza ;-)
Ja mieszkam w Solihull, nie jest wcale tak daleko od centrum B. tylko, ze to calkiem spora dzielnica i bardzo zroznicowana,niestety. Probowalabym jeszcze na polnocy, moze Sutton Coldfield? Tez wydaje sie fajne.
Troche info o interesujacej Cie okolicy znajdziesz na www.upmystreet.com,moze to Ci troszke pomoze.Powodzenia.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2011-01-21 14:34:19 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Dziekuje :-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

karjo1

Post #3 Ocena: 0

2011-01-22 23:39:28 (14 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

LF,podane namiary nie naleza do fajnych okolic ;). Pewnie maja jakies spokojne enklawy, ale generalnie to dosc brudne, z nieciekawymi ludzmi okolice...
Jak wspomniala Guylian, moze Solihull/Shirley, pld Bham, na pln chwala sobie Sutton Coldfield, obledny park, najwiekszy w Europie, z lazacymi poldziko krowami i kucykami, o lisach, bazantach, wiewiorach nie wspominajac.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2011-01-22 23:59:05 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Dzieki Karjo1, wiem ze Sollihul i Sutton C, sa dobrymi miejscami, ale mnie zalezy o tym by byc blizej centrum, ze wzgledu zdrowia na prawko moze mam 1% szans wiec zostaje mi transport publiczny, i chcialabym aby jak najkrotszy byl,
Byc moze to ze ja nigdy w duzym miescie nie mieszkalam i tak mnie ciagnie, bo nie znam tego smaku ale blizej centrum zawsze jest wiecej np kolek zaintersowan ktore mogly by byc odpowiednie dla moich skarbow,
Edgabaston te dzielnice i Green Hall polecaja mi ludzie z Birmingham, przy najblizszym urlopie postanowilam wziasc mape ze soba i pojedzic po tych dzielnicach, po ulicach, popatrzec , porownac, byc moze przejsc sie do tamtejszych komisariatow i zapytac po prostu o opinie na temat danej okolicy,
Zapytac nie szkodzi przeciez- za to chyba nie bija :-) a moze cenna rade dadza.
Kto pyta nie bladzi, prawda?
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #5 Ocena: 0

2011-01-23 00:26:57 (14 lat temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Akurat z zajec dodatkowych wybor jest ogromny i sporo jest na obrzezach. Jak moge jakos pomoc, daj znac na priva.
Edgbaston bylby calkiem fajnym rozwiazaniem. Generalnie z wiekszosci dzielnic dostaniesz sie w ciagu pol godziny do centrum ( poza godzinami korkow ;) ).
Daj znac, jak sie bedziesz wybierac, moze bedziemy mogli pomoc w zwiedzaniu, kawa na pewno sie znajdzie ;).

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2011-01-23 07:06:05 (14 lat temu)

littleflower

Kobieta

Dziekuje naprawde

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,