MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Grupa wsparcia dla samotnych

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 2 z 4

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ehtekaski

Post #1 Ocena: 0

2008-03-14 20:59:44 (17 lat temu)

ehtekaski

Kobieta

Z nami od: 12-02-2008

:-D dziekuje za sledzenie mojej kariery, ale glaskanie po glowie nie rozwija, jezeli wszyscy mielisbysmy takie same zdanie to nie trzeba byloby rozmawiac wogole:-P
pasjonuje sie tlumaczeniem ;)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nenna1

Post #2 Ocena: 0

2008-03-14 21:05:01 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 22-05-2007

Jesli pisanie na forum ,tekstow obrazajacych uczucia innych, uwazasz za ...kariere...to GRATULUJE...wiecej pytan nie mam..:-]:-]
Co innego jest miec inne zdanie i dyskutowac o tym a co innego krytykowac innych...

a nawiasem mowiac ,moja praca tutaj ,polega miedzy innymi na tym,ze patrze na takie osoby jak Ty /...tzn.sprawiajace problemy w zwiazku z nieprzestrzeganiem zasad Netykiety/
W zyciu czlowieka sa rozne sytuacje....udzielamy wsparcia innym a niejednokrotnie - sami tego wsparcia potrzebujemy...
Zycze Ci ...abys nigdy tego wsparcia nie potrzebowala..
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

ehtekaski

Post #3 Ocena: 0

2008-03-14 21:18:38 (17 lat temu)

ehtekaski

Kobieta

to chyba powinnas tez uwazac na zbaczanie z tematu postu...:-?
czy nie??

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #4 Ocena: 0

2008-03-14 21:39:33 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

ehtekaski

po prostu powiedz ze twoj komentarz nie byl najtrafniejszy i po sprawie.
nikt cie nie bedzie krzyzowac, chociaz post nie nalezal to milych.

pozdrawiam,
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

anaemm

Post #5 Ocena: 0

2008-03-14 21:44:53 (17 lat temu)

anaemm

Kobieta

Z nami od: 22-10-2006

ehtakaski jest perfect. always cheered up and happy. nigdy nie znajduje sie w sytuacji tych maluczkich, ktorzy czuja sie zagubieni. pewnie nigdy nie odczula takiego sliskiego, zimnego uczucia toniecia, jakie jest udzialem czlowieka, ktory sie nie moze dodzwonic do domu, gdy sa swieta..
to Nenna, dear,ze swoim doswiadczeniem i wiedza, nie zbaczaj z tematu i nie dyskutuj:-]
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

ehtekaski

Post #6 Ocena: 0

2008-03-14 22:07:13 (17 lat temu)

ehtekaski

Kobieta

To jest cel, do ktorego daze, az tak super nie jest niestety, ale staram sie i walcze, a juz na pewno nie placze nad soba publicznie, ale ok ROZUMIEM, sa osoby ktore tylko sie wyzala obcym czuja sie wyzwolone z problemu!!! Fine :)

Jesli chodzi o swieta to tylko raz mialam placzace, tu w uk, plakalam od 23 grudnia do 25 wieczorem - gdybym zalila sie na prawo i lewo pewnie znalazlabym osoby ktore powiedzialyby ze nic przeciez sie nie stalo, aby cieszyc bliskoscia tych ktorych mam wokol itepe,na szczescie tak nie zrobilam, i pamietam tamten bol i upewniam sie juz czerwcu kazdego roku aby podroz do domu byla zapewniona ("tysiac wiedzie do domu drog...";)

pozdr, no hard feelings,

to tylko forum

[ Ostatnio edytowany przez: ehtekaski 14-03-2008 22:07 ]

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #7 Ocena: 0

2008-03-14 22:36:06 (17 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

A ja tam lubie sie wyzalić komus,oczywiscie odpowiedniej osobie.Jako nastolatka,żaliłam sie mojej mamie na tych 'wrednych facetów''.Na szczęście prędzej oni żalili się na mnie.
Gdy juz byłam''duża'' i miałam złamane serce,niezastapiona była przyjaciólka i czasem..winko.
Oczywiście musiałam miec paiętnik.Ja musze ''to''z siebie wyrzucić,jest mi łatwiej.Co by nie było,co by sie nie działo,musze z kims pogadać.
Teraz mam męża i jak cos się dzieje,moge z nim pogadać,czasem popłakać-bo tęsknie..bo mi trudno...bo...tak.
Komus pomaga psycholog,komus ksiądz,innym grupa wsparcia.
Nie można kogos krytykować,że ma problem taki czy inny.
Sama nigdy nie kozystałam z pomocy psychologa bo jak twierdze-jestem twarda i sama potrafie sobie przetłumaczyc i pomóc.Nie wiem czy do końca mam racje.Gdyby tak było nie dzwoniłabym co dzien do mamy i opowiadała co sie dzieje.Oszczedzam jej szczegółow.jesli jest mi juz bardzo cięzko na serduszku mam męża,siostre i...Wyspę

Do góry stronyOffline

Indiana

Post #8 Ocena: 0

2008-03-15 02:57:45 (17 lat temu)

Indiana

Mężczyzna

Z nami od: 18-11-2007

Ehtekaski- musisz troche poobserwowac te forum , wgryzc sie troche a zobaczysz to czego nie wszyscy widza. Musisz wiedziec ze mamy tu wielu moderatorow, oni sa najwazniejsi i dlatego my zagladajacy tu musimy uwazac aby nie wypowiadac sie niezgodnie z ich opiniami. Inaczej zaczynaja kasowac Twoje wypowiedzi, robia z Ciebie kogos kto poskradal zmysly. Dlatego wiec dwa razy przemysl co napiszesz zanim wytna Twoj , albo moj post. Glowa do gory , z drugiej strony czesto mamy tu ubaw po pachy.

Do góry stronyOffline

Gochanie

Post #9 Ocena: 0

2008-03-15 06:38:33 (17 lat temu)

Gochanie

Kobieta

Z nami od: 26-01-2008

Cytat:

2008-03-15 02:57:45, Indiana napisał(a):
Ehtekaski- musisz troche poobserwowac te forum , wgryzc sie troche a zobaczysz to czego nie wszyscy widza. Musisz wiedziec ze mamy tu wielu moderatorow, oni sa najwazniejsi i dlatego my zagladajacy tu musimy uwazac aby nie wypowiadac sie niezgodnie z ich opiniami. Inaczej zaczynaja kasowac Twoje wypowiedzi, robia z Ciebie kogos kto poskradal zmysly. Dlatego wiec dwa razy przemysl co napiszesz zanim wytna Twoj , albo moj post. Glowa do gory , z drugiej strony czesto mamy tu ubaw po pachy.

Moze nie jestem tu dlugo ale widze ze moderatorzy pomagaja a ze swoich dodatkowych uprawnien korzystaja oszczednie. Niewiem dlaczego traktujesz ich w taki sposob. Do tego jeszcze piszesz ze "robia z Ciebie kogos kto postradal zmysly"? Beznadzieja.
Zreszta temat jest o grupie wsparcia. Ja prywatnie chcialabym czasem wyplakac sie w czyjs rekaw ale w tym momencie doskonale sprawdza sie moj maz wiec grup nie potrzebuje, co nie znaczy ze nie popieram takiej inicjatywy i nie trzymam kciukow za organizatorwow. Wazne ze zblizaja ludzi do siebie.
Wiele kobiet za wszelką cenę pragnie dorównać mężczyznom. Cóż za brak ambicji!

Do góry stronyOffline

ehtekaski

Post #10 Ocena: 0

2008-03-15 13:35:38 (17 lat temu)

ehtekaski

Kobieta

Cytat:

2008-03-15 02:57:45, Indiana napisał(a):
nie wypowiadac sie niezgodnie z ich opiniami.... mamy tu ubaw po pachy.

gratuluje, przypomina mi to cos juz bylo i podobno juz nie wroci....

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,