Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Manchester » praca w Stockport lub Manchesterze

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Manchester" opiekują się: Redakcja, frelcia, FREDD

Strona główna » Manchester » praca w Stockport lub Manchesterze

Nowy tematNowy post

Strona 5 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 5 z 8
kacha1

Post #1

2007-11-15 20:12 (9 miesięcy temu)

kacha1

Z nami od: 11-10-2007

Hej mam pytanie, jak załatwia się NIN. wiem że potrzebuje potwierdzenie że pracuje. tylko nie wiem to firma zgłasza czy ja mam to zrobić, tylko gdzie? Prosze o pomoc.... :-D:-):-)
Kasia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

stokesay

Post #2

2007-11-15 20:14 (9 miesięcy temu)

stokesay

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 30-05-2007

P O M O C ;-)
Jak zdobyć Permanent NIN?

Aby zdobyć Permanent NIN należy zadzwonić pod numer 0844 831 0255, odpowiedzieć na kilka czasem nawet bardzo szczegółowych pytań (począwszy od imienia i nazwiska, poprzez nazwę pracodawcy a skończywszy na pytaniach o długość planowanego pobytu w UK) i umówić się na rozmowę (interview). Konsultant wyznaczy nam miejsce i termin spotkania oraz poinformuje jakie dokumenty należy wziąć ze sobą. Będą to:

* paszport lub dowód osobisty (National ID);
* dokument potwierdzający zatrudnienie (może to być list od pracodawcy, umowa o prace, odcinki wypłat - payslips);
* dokument potwierdzający miejsce zamieszkania, czyli np. umowa wynajmu, rachunek - utility bill z naszym nazwiskiem, bank statement, dokumenty z Home Office;
* dokument stwierdzający statut studenta (jeśli studiujesz);
* jeśli nie posiadasz któregoś z wyżej wymienionych dokumentów, warto dostarczyć prawo jazdy lub inne dokumenty mogące potwierdzić tożsamość (przetłumaczone na j. angielski).

Nie musimy się martwić jeżeli nie zanotowaliśmy wszystkich tych informacji w czasie rozmowy telefonicznej. Zostaną one przesłane do nas w liście potwierdzającym datę i miejsce spotkania oraz listę potrzebnych dokumentów.
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

kacha1

Post #3

2007-11-15 21:38 (9 miesięcy temu)

kacha1

Z nami od: 11-10-2007

dzięki bardzo za pomoc:-D
Kasia

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Psiuta

Post #4

2007-11-20 19:06 (9 miesięcy temu)

Psiuta

Z nami od: 21-10-2007

hek oliwcia.wiem ze macie namiary na prace.czy mozecie mi na maila podac cos wiecej na temat tej pracy.prosze.to moj mail lip13kowa@wp.pl pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Psiuta

Post #5

2007-11-20 19:11 (9 miesięcy temu)

Psiuta

Z nami od: 21-10-2007

hej grapka.czy mozesz dac mi namiary na ta agencje.poszukuje pracy dla siostry i jej meza.dzieki to moj mail lip13kowa@wp.pl

Do góry stronyOffline

grapka

Post #6

2007-11-21 00:22 (9 miesięcy temu)

grapka

Kobieta

Z nami od: 09-10-2007

no hej to agencja kelly. tu masz linka. jest w stokporcie. specjalizuja sie w roznych pracach- mi znalezli w biurze.http://www.kellyservices.co.uk/web/uk/services/en/pages/

jak bedziesz miala pyt pisz smialo
"Uszczęśliwianie innych jest marzeniem ludzi szczęśliwych"

Do góry stronyOffline

ositos

Post #7

2008-01-03 10:01 (8 miesięcy temu)

ositos

Z nami od: 01-01-2008

hej

czy orientujesz sie czy na dzien dzisiejszy sa jakies oferty pracy dla kobiet?jak mozesz daj miz znac z gory bardzo dziekuje
Aga

Do góry stronyOffline

pedzacyslimak

Post #8

2008-01-05 18:52 (8 miesięcy temu)

pedzacyslimak

Mężczyzna

Z nami od: 28-09-2007

Dziekuje wszystkim za namiary na prace! Przepraszam za brak odzewu -mialem klopoty z dostepem do netu. Jezeli ktos cos jeszcze wie to dajcie znac. Moja dziewczyna szuka stalej pracy. Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

ositos

Post #9

2008-01-05 20:52 (8 miesięcy temu)

ositos

Z nami od: 01-01-2008

hej

masz moze jakies namiary na prace w Mancheterze?
pozdrawiam Aga

Do góry stronyOffline

grapka

Post #10

2008-01-06 17:32 (8 miesięcy temu)

grapka

Kobieta

Z nami od: 09-10-2007

sprobujcie agencja top gear, pracuje masa polakow i nawet 2 superwajzxero jest polakami.na necie znajdziecie adres, jeszcze w rivicie potrzebuja- tj fabryka pieczywa i ciastek ,a le tam to raczej nie na stale tylko na telefon.
"Uszczęśliwianie innych jest marzeniem ludzi szczęśliwych"

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony