|
|
---|---|
monika_dba | Post #1 Ocena: 0 2007-07-28 21:26 (18 lat temu) |
Z nami od: 28-07-2007 |
Prosze o wszelkie informacje dotyczace mozliwosci zdobycia pracy w brazy IT - chodzi o stanowiska jak np. serwisant/ tester podzespolow z rocznym doswiadczeniem w takeij pracy w polsce oraz poziomem jezyka sredniozaawansowanym. Interesuja mnie tez prace w mniejszych firmach komputerowych - np skladanie komputerow, instalacja oprogramowania itp. bede wdzieczna za kazda informacje
![]() |
4rtur | Post #2 Ocena: 0 2007-07-28 23:03 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-06-2007 Skąd: Londyn |
Dobre CV to podstawa, nie możesz lać wody ale tez muszą w nim być szczegóły. Skup się na najbardziej wartościowych osiągnięciach. Nie pisz ogólnego CV tylko pod stanowisko w które mierzysz, jak chcesz pracować na Helpdesk to nie pisz w CV o tym jakie masz doświadczeniu jako Admin, a jak na 1st line to wybierz to wtedy bardziej technicznie oczywiście zależnie od tego jakie stanowisko, pisanie o Linuxie na pewno nie pomoże na 1st line Windows
![]() Na koniec życzę powodzenia, jak jesteś dobry to na pewno się uda ja sam nie władam perfekcyjnym angielskim a pracuję za całkiem dobre pieniądze. P.S. Nie zakładaj, ze chcesz zarabiać poniżej 20k, trzeba się cenić i uwierz, że zapłacą jak są konkretni i im na tobie zależy. I dig my toes into the sand.
The ocean looks like a thousand diamonds strewn across a blue blanket.
I lean against the wind, pretend that i am weightless and in this moment i am happy.
|
monika_dba | Post #3 Ocena: 0 2007-07-29 11:49 (18 lat temu) |
Z nami od: 28-07-2007 |
Dzieki bardzo za wyczerpujaca odpowiedz
![]() |
betif | Post #4 Ocena: 0 2007-08-22 15:41 (18 lat temu) |
Z nami od: 22-08-2007 |
pracuje od 8 mc w IT jestem tutaj od 10 mc, twoje doswiadczenie z Polski jest malo warte wiec musisz byc przygotowany na test praktyczny u potencjalnego pracodawcy, moze byc trudno ze wzgledu na angielski. Moj maz jest informatykiem ma za soba 8 lat doswiadczenia w zawdzie w tym stanowiska kierownicze, tylko ze wzgledu na angielski nie mial szans na dostanie sie do brazny.
zycze szczescia, nie ma co sie zrazac tylko trzeba probowac. |
|