karolina
|
|
---|---|
gwiazdkaq1 | Post #1 Ocena: 0 2007-02-07 17:18 (18 lat temu) |
Z nami od: 15-01-2007 Skąd: salford manchester |
Witam wiecie może gdzi epotrzebuja do pracy ze słabym angielskim do jakiegos sprzatania lub cokolwiek?????????napiszcie prosze jakies namiary.Naprawde pilnie szukam czego kolwiek.Jesli możecie to pomożcie błagam...dla wyruzumiałych przesylam z góry podziekowania
karolina
|
JustiS | Post #2 Ocena: 0 2007-02-07 21:36 (18 lat temu) |
Z nami od: 09-07-2006 |
Niestety Ci nie pomogę, ale Cię pocieszę - rynek pracy się ruszył - pojawiają się oferty (jestem na bieżąco, bo w domu mam 2 osoby w podobnej sytuacji) . Pytaj w agencjach pracy. Coraz więcej z nich zatrudnia polskojęzyczny personel. Ale i bez tego dasz radę się zarejestrować. Powodzenia
|
AGALON | Post #3 Ocena: 0 2007-02-08 13:19 (18 lat temu) |
Konto usunięte |
Znam jednego goscia ktory taka agencje prowadzi.
Wiekszosc chetnych zglaszajacych sie do niego to wlasnie Polki. Aby sie jednak z nim spotkac trzeba najpierw sie umowic telefonicznie. Miescie sie to na EDMONTON GREEN. Jesli jestes zainteresowana napisz na agalon@gazeta.pl Jesli chcesz moge pojsc z Toba na rozmowe i tlumaczyc. pozdrawiam ![]() |
cygan | Post #4 Ocena: 0 2007-02-12 19:35 (18 lat temu) |
Z nami od: 21-01-2007 |
?????????????? hmmmm??????? znasz kogoś?????????////no no no
gesiu
|
AGALON | Post #5 Ocena: 0 2007-02-12 22:10 (18 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 12-02-2007, Anonim wrote: ?????????????? hmmmm??????? znasz kogoś?????????////no no no o co ci chodzi???? czy slowo agencja kojarzy ci sie z jednym???????????? szkoda slow....... ![]() |
|
|
gosiako77 | Post #6 Ocena: 0 2007-02-13 14:50 (18 lat temu) |
Z nami od: 19-05-2006 |
Slyszalam o agencji pracy w Stockport. Pracuje tam polskie malzenstwo i latwiej sie dogadac, jezeli ktos ma problemy z jezykiem. Jak znajde adres, to sie jeszcze odezwie.
A moze sprobujesz w Job Center. Jezeli Twoj angielski jest komunikatywny, jest tam teraz sporo ofert. Ostatnio bylam zadziwina opinia anglikow, jaka udalo nam sie wypracowac. Kiedy bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i uslyszeli ze jestem z Polski, odrazu inaczej ze mna rozmawiali i ostatecznie dostalam ta prace. Zaczynaja nas doceniac tutaj i oby tak dalej. Musze podziekowac dwom Kasia, z ktorymi pracowal poprzednio moj employeer. Dzieki Kaski. Dobra robote zrobilyscie!!! Pozdrawiam. |
|