Str 92 z 106 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2010-06-07 12:26:17 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Pituszka | Post #2 Ocena: 0 2010-06-07 15:59:24 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-06-2010 Skąd: Ballymena |
tzn wypłacił mi wypłatę ale nie wypłacił holidaya tylko go zatrzymał "jako zabezpieczenie", choć dwa dni wcześniej zapewniał mnie ze wypłaci mi wszystko,a jak dostanę zasiłki to wszystko uregulujemy, jednak kiedy przyszło do wypłacenia dostałem tylko wypłatę, a reszty pieniędzy nie
Dzięki za info |
FREDD | Post #3 Ocena: 0 2010-06-15 11:27:07 (15 lat temu) |
Z nami od: 28-12-2006 Skąd: Manchester |
A z innej beczki poszukuje miejsca na wakacyjny wyjazd interesuje mnie południe Europy jak znacie jakieś sprawdzone adresy to podeślijcie. Z góry dzięki
FREDD
|
BritPort | Post #4 Ocena: 0 2010-06-17 22:16:32 (15 lat temu) |
Z nami od: 03-06-2010 Skąd: Edynburg |
Fredd Jezeli w gre wchodzi Hiszpania - a dokladnie okolice Malagi - to mam namiar na swietna miejscowke niedaleko Almuniecar
Link do GoogleMaps Nocleg jest na samej plazy - i mam na mysli centralnie na plazy. Plaza jest mala i klimatyczna mozna powiedziec prywatna - wszystkie pokoje maja okna na morze. Super miejsce na wakacyjny wypad. Polecam wynajecie samochodu - my z zona tak zrobilismy i objechalismy troche Granada (zamek Alhambra - cos niesamowitego), Sewilla(katedra najwieksza na swiecie - wieksza od watykanskie+grob Kolumba), Gibraltar (malpy + Jaskinia sw Michala) no a przede wszystkim gory Sierra Nevada - Alpuhary osniezone szczyty z widokiem na lazurowe morze + male wioski z klimatem jak z Ameryki Pld. My bylismy w lutym takze ceny nas nie przerazily nie wiem jak teraz britportnet - paczki do Polski
|
ewi2435 | Post #5 Ocena: 0 2010-06-22 14:58:16 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-06-2010 Skąd: man |
HEJ WSZYSTKIM,JA JESZCZE JESTEM W POLSCE,ALE CHCE SIE WYNIEŚC DO MANCHESTER W NAJBLIZSZYM CZASIE CZYLI ALBO TERAZ ALBO W CIĄGU ROKU.CHCIAŁABYM TERAZ ALE CÓRKA JESZCZE MA ROK SZKOŁY PODSTAWOWEJ I NIEWIEM CZY JEST SENS CZEKAĆ NA ZAKOŃCZENIE SZKOŁY CZY JECHAC JUŻ.MAM ZNAJOMYCH KTÓRZY CHCĄ NAM WE WSZYSTKIM POMÓC.MĄZ NIECHCE JECHAC ALE PRCUJE NAD TYM I MYSLE ZE SIE ZGODZI.JAK MYSLICIE CZEKAC CZY JECHAC JUZ?
|
|
|
frelcia | Post #6 Ocena: 0 2010-06-22 17:17:12 (15 lat temu) |
Z nami od: 01-05-2007 Skąd: ~Skelmersdale~ |
Decyzja nalezy do Ciebie. Ja poprosze jedynie o wylaczenie CapsLocka.
![]() |
Post #7 Ocena: 0 2010-06-22 18:35:21 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
ewi2435 | Post #8 Ocena: 0 2010-06-23 07:26:41 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-06-2010 Skąd: man |
Ja znam język w miare,o ile można tak rzec,mój mąż był w szkocji 3 lata wieć komunikować się umie,ale niechciał w szkocji zostać.Jest w polsce od 2 lat i niby jest ok ale jakoś coraz gorzej,pracuje dużo a niewidać efektów.Od poprzedniego pracdawcy dostał super referencje,nin też już ma.Pomyślałam że moglibyśmy do większego miasta to było by inaczej.Ja obecnie od pół roku szukam pracy,no to z jednej pensji niejest kolorowo.Pracowałam w banku i wydawałoby się że prace mam bo jest dużo banków,ale okazuje się że nie.Ja jestem zdecydowana na 1000 procent,tyle że niewiem czy już jechać czy czekać.No i zostaje kwestia przekonania męża.
|
Post #9 Ocena: 0 2010-06-23 10:21:25 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Pituszka | Post #10 Ocena: 0 2010-07-01 11:46:19 (15 lat temu) |
Z nami od: 07-06-2010 Skąd: Ballymena |
Witam mój mąż już pisał o naszym problemie z landlordem i pracodawcą w jednym. Ale pojawił się kolejny, staraliśmy się o dofinansowanie do mieszkania, złożyliśmy komplet potrzebnych dokumentów, ale dwa tygodnie temu dostaliśmy pismo z urzędu że musimy dostarczyć umowę najmu i tak zwane świadectwo współpracy z właścicielem. Zadzwoniliśmy do niego z prośbą o dostarczenie takowych dokumentów (ponieważ cały czas nas zapewniał że ma je gotowe ale przegląda je jego siostra która na takich sprawach się zna) otrzymaliśmy informację że w ciągu trzech dni nam je dostarczy, minęło półtora tygodnia i dokumentów nie mamy. Nie odbiera telefonów, więc napisałam do niego kiedy dostaniemy te dokumenty bo do wtorku musimy je dowieść, odpisał że pracuje nad nimi. Ręce opadają. Nie dość że zatrzymał pieniądze za holidaya, które powinien wypłacić (żeby mieć zabezpieczenie, że czynsz będzie opłacony), teraz okazuje się że nie ma żadnych dokumentów przygotowanych choć od miesiąca wiedział że takowe będą potrzebne. Nawet gdybyśmy chcieli to nie mamy się gdzie wyprowadzić. A jeśli nie dowieziemy tych dokumentów to będziemy musieli na nowo składać aplikację, a nie wiem z czego zapłacimy następny miesiąc bo za ten czas co czekamy teraz pieniążki przepadną. Wiem ze sami zawaliliśmy nie domagając się na początku najmu umowy, ale wszystko było jak do tej pory w porządku. Nie wiem może powinniśmy to zgłosić w urzędzie?
|