Mimo kilkuletniego doświadczenia w administracji różnymi forami, wciąż zadziwia mnie fakt, że znajdują się osoby, które zrobiłyby to lepiej, wydajniej, skuteczniej, itd. To właśnie one byłyby najlepszymi moderatorami, bo ci obecni są do kitu i w ogóle nie spełniają swojej funkcji. A poza tym na forum jest bałagan/cenzura/nie szanuje się użytkowników/nikt nie pomaga i nie odpowiada na pytania* (niepotrzebne skreślić). Życzę Wam, drodzy malkontenci, poprowadzenia kiedyś swojego forum i przekonania się na własnej skórze jak to naprawdę jest z obiektywnością i pomocą użytkownikom.
Już drugi raz musiałem czyścić ten temat z niepotrzebnych wypowiedzi i obiecuję, że trzeci raz tego nie zrobię. Z tej "dyskusji", która się tutaj wywiązała ważna jest jedna rzecz -
Cytat:
2008-09-22 09:29:36, crochet napisał(a):
1. Freddowi zadano 54 pytania
2. Fredd odpowiedzial na 26 pytan
Jeżeli w tym wątku odpowiedziano chociaż na jedno pytanie - dla mnie jest warte pozostawienie go, a Freddowi i pozostałym użytkownikom, którzy się tu dopisali dziękuję za pomoc. Czekam na to, kiedy osoby, którym się to nie podoba same założą swoje wątki i zaczną pomagać innym forumowiczom. Znając życie to się nigdy nie zdarzy.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie