MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Darmowe porady FREDDA

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 32 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 31 | 32 | 33 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

Str 32 z 106

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2008-03-03 14:43:17 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

vitek

Post #2 Ocena: 0

2008-03-03 16:30:50 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Po 1sze to porsche. Skoro twój chłopak pracuje dla tej marki to wypadało by wiedzieć jak się to pisze. A gdzie są salony dowiesz się jak można się domyślić na www.porsche.co.uk
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

ABW_17

Post #3 Ocena: 0

2008-03-03 17:36:41 (17 lat temu)

ABW_17

Kobieta

Z nami od: 01-03-2008

Hej
Wybieram się do Was niedługo i takie pytania mi się nasuwają:
1. Dojazd do Manchesteru
Będę leciała z Katowic, mam dwie opcje – lecieć Lufthansą do Manchesteru przez Frankfurt lub lecieć wizzair bezpośrednio Katowice – Liverpool. Gdzieś wyczytałam, że przejazd z lotniska w Liverpool do Manchesteru City jest porównywalny w czasie do przejazdu z lotniska Manchester do City (podobno około godziny)

Oczywiście cena Lufthansy to dwukrotność ceny Wizzair :-( Ale czy to mi się naprawdę opłaci w szerszej perspektywie ?? Jakie jest Wasze zdanie?

2. Laptop
Też czytałam, że bardziej opłacalne jest kupowanie u Was niż w Polsce…a przynajmniej za tę samą ceną można dostać coś lepszego.
Mam już upatrzoną Toshibe, to jak kupować w Polsce czy wziąć kasę i kupić na miejscu? Czy możecie mi podać jakiś link do jakiegoś sensownego sklepu z którego korzystaliście? Jest tam coś na kształt MediaMarkt ??

Może głupiutkie te moje pytania, ale kto nie pyta ten błądzi, a ja nie mam czasu ani pieniędzy na błądzenie ;-)

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź :-D
To co Manchester robi dziś, reszta świata robi jutro

Do góry stronyOffline

Lukerrr

Post #4 Ocena: 0

2008-03-03 18:09:13 (17 lat temu)

Lukerrr

Mężczyzna

Z nami od: 27-02-2008

Cytat:

2008-03-03 17:36:41, ABW_17 napisał(a):
Hej
1. Dojazd do Manchesteru
Będę leciała z Katowic, mam dwie opcje – lecieć Lufthansą do Manchesteru przez Frankfurt lub lecieć wizzair bezpośrednio Katowice – Liverpool. Gdzieś wyczytałam, że przejazd z lotniska w Liverpool do Manchesteru City jest porównywalny w czasie do przejazdu z lotniska Manchester do City (podobno około godziny)

Oczywiście cena Lufthansy to dwukrotność ceny Wizzair :-( Ale czy to mi się naprawdę opłaci w szerszej perspektywie ?? Jakie jest Wasze zdanie?

2. Laptop
Też czytałam, że bardziej opłacalne jest kupowanie u Was niż w Polsce…a przynajmniej za tę samą ceną można dostać coś lepszego.
Mam już upatrzoną Toshibe, to jak kupować w Polsce czy wziąć kasę i kupić na miejscu? Czy możecie mi podać jakiś link do jakiegoś sensownego sklepu z którego korzystaliście? Jest tam coś na kształt MediaMarkt ??

Może głupiutkie te moje pytania, ale kto nie pyta ten błądzi, a ja nie mam czasu ani pieniędzy na błądzenie ;-)

1. Wydaje mi się że Wizzair będzie lepszym wyborem :-)
Z Liverpool Airport do Manchester kursuje autobus: http://www.terravision.eu/liverpool_manchester.html

2. Polecam PC World (http://www.pcworld.co.uk/) lub Currys (http://www.currys.co.uk/) ;-)
[i]"Prawo Balaniego: Jak długo trwa minuta, zależy od tego, po której stronie drzwi toalety się znajdujesz."[/i]

Do góry stronyOffline

FREDD

Post #5 Ocena: 0

2008-03-03 21:05:50 (17 lat temu)

FREDD

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2006

Cytat:

2008-03-03 18:09:13, Lukerrr napisał(a):
Cytat:

2008-03-03 17:36:41, ABW_17 napisał(a):
Hej
1. Dojazd do Manchesteru

2. Laptop

1. Wydaje mi się że Wizzair będzie lepszym wyborem :-)
Z Liverpool Airport do Manchester kursuje autobus: <a href="http://www.terravision.eu/liverpool_manchester.html" target="_blank" target="_new">http://www.terravision.eu/liverpool_manchester.html</a>

2. Polecam PC World (http://www.pcworld.co.uk/) lub Currys (http://www.currys.co.uk/) ;-)

Potwierdzam i zgadzam się w całej rozciagłości z przedmówca
pozdrawiam :-):-):-):-)
powodzenia
FREDD

Do góry stronyOffline

ABW_17

Post #6 Ocena: 0

2008-03-03 21:17:25 (17 lat temu)

ABW_17

Kobieta

Dzięki za odpowiedzi i potwierdzenia :)
Jak mnie jeszcze coś bedize nurtowało to się uzewnętrznię ;)

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2008-03-03 21:35:33 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

FREDD

Post #8 Ocena: 0

2008-03-04 19:31:08 (17 lat temu)

FREDD

Mężczyzna

Cytat:

2008-03-03 21:35:33, monia1980 napisał(a):
Cytat:

2008-03-03 16:30:50, vitek napisał(a):
Po 1sze to porsche. Skoro twój chłopak pracuje dla tej marki to wypadało by wiedzieć jak się to pisze. A gdzie są salony dowiesz się jak można się domyślić na www.porsche.co.uk

po pierwsze to ON pracuje dla tej marki a nie ja wiec chyba nie za bardzo musze wiedziec jak sie to poprawnie pisze

możecie się nie kłucić
pozdrawiam
:-):-):-):-)
FREDD

Do góry stronyOffline

ABW_17

Post #9 Ocena: 0

2008-03-05 20:58:52 (17 lat temu)

ABW_17

Kobieta

Hej, jeszcze Was pomecze :-D
Mieszkanie.
Organizuje sobie jakis kat do zamieszkania siedzac w Polsce, na razie probuje przez mojego przyszlego pracodawce. Ale znalazlam przed chwila na gumtree ogloszenie i to nawet po polsku ;-)
www.wronkoproperties.com
czy cos ktos wie o nich?

Do góry stronyOffline

FREDD

Post #10 Ocena: 0

2008-03-06 21:11:57 (17 lat temu)

FREDD

Mężczyzna

Cytat:

2008-03-05 20:58:52, ABW_17 napisał(a):
Hej, jeszcze Was pomecze :-D
Mieszkanie.
Organizuje sobie jakis kat do zamieszkania siedzac w Polsce, na razie probuje przez mojego przyszlego pracodawce. Ale znalazlam przed chwila na gumtree ogloszenie i to nawet po polsku ;-)
www.wronkoproperties.com
czy cos ktos wie o nich?

Nie wynajmuj przez Polaków to duże ryzyko na wyspach jest wielu cwaniaczków
Najlepiej niech twoi znajomi pomoga ci coś znaleźć
Pozdrawiam
:-):-):-):-)
FREDD

Do góry stronyOffline

Strona 32 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 31 | 32 | 33 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,