MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Darmowe porady FREDDA

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

Str 14 z 106

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

FREDD

Post #1 Ocena: 0

2007-05-13 09:53 (18 lat temu)

FREDD

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2006

witajcie tu wsz Fredd
Moi drodzy Fredd ostatnio musi bardzo dużo pracować i dlatego nie odpowiada na pytania.
Dlatego proszę wymieniajcie sie info u fredda ale uwazajcie nie wierzcie we wszystko co piszą sa tacy którzy na siłe beda udowadniac ze w Angli sa szklane dom, to wy sami musicie weryfikowac i sortowac info
Pozdrawiam was
FREDD:-]
FREDD

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

karolka20004

Post #2 Ocena: 0

2007-05-20 13:26 (18 lat temu)

karolka20004

Z nami od: 20-05-2007

wiec mam daromwe pyatnie do freda:
obecnie jestem w glasgow ale z chlopakiem chcilibysmy sie przeniesc do m'cr jak tu jest u was z praca tylko szczerze bo w glasgow mialo byc niby z praca ok a jest jedna wielka kupa :/ ze sie tak brzydko wyraze dodam ze jestem juz prawie 3 lata o mnie si enie martwie chodzi mi bardziej o mojego chlopaka ma licencje na wozki i obydwaoje mamy duuuuuuuze doswidczenia w pracy w uk w kazdej dziedzinie i czy wiesz moze z jakiej agencji biora do kellogsa w m'cr?no i jak jest z mieszkankiem u was i jakie koiszta mniej wiecej
dzieki za odp

Do góry stronyOffline

paulinah

Post #3 Ocena: 0

2007-05-20 19:05 (18 lat temu)

paulinah

Z nami od: 15-05-2007

Witaj Fredd!!!!
moj maz jest w Manchesterze od kilku miesiecy jak narazie mieszka ze znajomymi, ale chce wynajac jakies mieszkanie zebysmy razem z corka mogly przyjechac i zamieszkac razem. Mozesz polecic jakas uczciwa agencje? Szukamy tez jakiejs okolicy gdzie sa szkoly poniewaz nasza coreczka ma 6 lat i trzeba bedzie ja zapisac do szkoly. Slyszalam o szkolach katolickich wiesz cos na ten temat? Zalezy mi tez zeby chodzily tam jakies polskie dzieci poniewaz ta cala przeprowadzka bedzie stresem to chcialabym jej oszczedzis stresu w szkole.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

FREDD

Post #4 Ocena: 0

2007-05-22 19:56 (18 lat temu)

FREDD

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2006

witaj
Najlepiej niech twój maż pójdzie w niedziele do salki obok polskiego koscioła tam sa ludzie którzy wiedzą gdzie sa najlepsze szkoły w Manchester
ogólnie szkoły sa mieszane jest w nich cała mieszanina kolorowych dzieci Tak szczerze twoja córeczka bedzie miała duzy stres w nowewj szkole jest duze pawdopodobieństwo ze nie bedzie jej nik rozumiał dobrze sie zastanówcie ,le to wy jesteście rodzicami pozdrawiam FREDD
FREDD

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2007-05-23 10:33 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kilo

Post #6 Ocena: 0

2007-05-26 20:47 (18 lat temu)

kilo

Z nami od: 26-05-2007

Do Freda!
witam! jestem w Manchesterze od 2 miesiecy, wynająłem mieszkanie z agencji W Ashton Under Lyne razem z 5 lokatorami.Umowe podpisaliśmy na 6 miesięcy. Niestety muszę wracac do polski z przyczyn rodzinnych. czy jest możliwość wcześniejszego zerwania umowy?Jakie są skutki takiego zerwania,jakie ponosze konsekwencje, bardzo prosze o odpowiedź.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #7 Ocena: 0

2007-05-26 21:04 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Siemka
Jesli umowa jest na ciebie to wystarczy pójsc do agencji i przepisac umowe na pozostalych czterech lokatorów.
Poniewaz na umowe wpisuje sie tylko jednego glównego tenanta a reszta to wspóllokatorzy wiec nie powinnas miec problemów.

Pozdrawiam
:-)

Do góry stronyOffline

kilo

Post #8 Ocena: 0

2007-05-27 18:03 (18 lat temu)

kilo

Witaj Frelcia!
Umowa nie jest na mnie tylko na kolegę ,ale pozostali tez są w umowie,czyli razem ta umowe dzierżymy.Wiec tez musze isc do agencji?Dzieki za odpowiedź i za zainteresowanie moim pytaniem:).

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #9 Ocena: 0

2007-05-27 18:29 (18 lat temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

Wy, jak juz napisalam jestescie tylko dopisani, ze tam mieszkacie, ale wszystkie sprawy zwiazane z mieszkaniem moze tylko zalatwiac osoba wpisana jako glówny najemca czyli twój znajomy. Wiec jesli chcesz to mozesz isc razem ze znajomym do agencji zeby cie wypisali i równiez aby ci nie pobierali direct debit za dom (jesli takowy ma miejsce) lub zostawic sprawe i po nastepnym wznowieniu umowy po prostu niech twój znajomy powie aby cie w niej nie uwzglednili.

Pozdrawiam
:-)

Do góry stronyOffline

kilo

Post #10 Ocena: 0

2007-05-27 20:45 (18 lat temu)

kilo

A czy mogę na swoje miejsce znaleźć kogos innego ,bo wiadomo wynajmowalismy z myslą żeby bylo taniej.Więc jak kogos znajde na swoje miejsce to nie będą musieli placic wiecej za czynsz.Czy w tej sytuacji tez nalezy zglaszac to agencji czy tak jak pisalas wystarczy przy następnym podpisywaniu podac inną osobę?
I jeszcze jedno pytanko jeśli główny najemca będzie robił problemy a bede chciał oficjalnie iść do agencji i złożyc wypowiedzenie to jaki okres mnie obowiazuje?słyszałem ze 2 miesiace.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 106 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 104 | 105 | 106 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,