Witam
poszukuje informacji na temat : czy mogę świadczyc usługi i wystawiac rachunki dla osób prywatnych prowadząc działalnośc self employed (CIS4)
dziękuje za info. :-W
|
|
---|---|
Klemens | Post #1 Ocena: 0 2006-11-10 19:28 (19 lat temu) |
Z nami od: 10-11-2006 |
Witam
poszukuje informacji na temat : czy mogę świadczyc usługi i wystawiac rachunki dla osób prywatnych prowadząc działalnośc self employed (CIS4) dziękuje za info. :-W |
Post #2 Ocena: 0 2006-11-10 20:04 (19 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
TajnosAgrestos | Post #3 Ocena: 0 2006-11-11 01:09 (19 lat temu) |
Z nami od: 25-05-2006 |
Siemka,
normalnie wystawiasz rachunki, mozesz nawet na kartce papieru recznie napisac. Ale to taki zwykly rachunek, zeby wystawic fakture VAT, musisz byc jego platnikiem. Moja rada, skorzystaj z uslug jakiegos ksiegowego. Na ogol za obsluge self employed biora kolo 200 £ rocznie. To nie jest jakis majatek, a masz profesjonalna obsluge. Chociaz ja znalazlem za 80£ rocznie, z tym, ze mi powiedziala, ze to za pierwszy rok (i to w ratach ![]() W gazecie znajdziesz ogloszenia. Popytaj znajomych, moze ktos da ci numer do swojego ksiegowego. Na pierwszej rozmowie goscio ci wszystko doradzi i wyjasni. Pozdrawiam PS Moge ci dac nr do swojej ksiegowej, ale ona po polskiemu nie zna ani slowa. Rasista nie jestem... wszystkich nienawidze tak samo...
|
|