MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polska TV , Czy byli by chętni ?

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

malanacream

Post #1 Ocena: 0

2006-09-02 12:48 (19 lat temu)

malanacream

Z nami od: 02-09-2006

Witam Wszystkich.
Chciałem się zorientować jak wygląda sprawa z TV w okolicach Man.
mam tu na myśli Cyfrę + i Polsat Cyfrowy.Czy dużo ludzi zakłada anteny sat ? Jakie są koszty Instalacji zestawów sat. i w jaki sposób przeważnie organizujecie sobie Polską TV ?
Pytam o to wszystko ponieważ mam możliwość wyjechania w okolice Man.W Polsce zajmuje się TV Sat,mamy tu firmę i prowadzimy dystrybucję obydwu platform cyfrowych (C+ i Polsat)a na jesieni ruszamy z Platformą ITI.Wykonujemuy również profesjonalne instalacje TV/SAT.
Czy myślicie że dystrybucja polskich Platform Cyfrowych tam na miejscu ma sens,czy byli byście zainteresowani taką opcją, mówię tu o kompleksowej usłudze czyli, sprzedarz ,montaż i serwis.Wszystko legalnie z umowami itd.
Nie trzeba by wysyłać uszkodzonego dekodera do polski żeby go wymienić ,a umowy można by podpisywać na miejscu.
Liczę na wasze opinie i informacje czy jest dużo osób które się tym zajmują ,czy robił wam już któś instalacje ,jakie są koszta takiego montażu,jaki jest poziom takich usuług ?
Dodam jeszcze że zajmuję sie Tv Sat kompleksowo, więc patchowanie dekoderów i różne inne ciekawe opcje są możliwe do realizacji.

Pozdrawiam i czekam na odzew z waszej stron.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Vezyrek

Post #2 Ocena: 0

2006-09-02 15:35 (19 lat temu)

Vezyrek

Mężczyzna

Z nami od: 01-08-2006

Witam
Niestety nie znam odpowiedzi na twoje pytania, ale wiem jedno. Ja bym chetnie sobie taka cyfre zalozyl. Zaleznie oczywiscie od ceny itd.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

TajnosAgrestos

Post #3 Ocena: 0

2006-09-04 20:32 (19 lat temu)

TajnosAgrestos

Z nami od: 25-05-2006

Siemka,
Ja jestem chetny jakby co. Choc szczerze mowiac wydaje mi sie ze taki biznes tutaj nie mialby sensu. Duzo ludzi wynajmuje po kosztach czesto zmieniajac miejsce zamieszkania. Dodatkowy wydatek i klopot z przenoszeniem.
Aha i wydaje mi sie, ze jest jakas prawna bariera, jesli chodzi o odbieranie platnych polskich telewizji poza granicami kraju.
Nie jestem pewny, ale ktos mi cos kiedys mowil, ze odbieranie polskiej tv (nie mowimy o internecie) w tradycyjny sposob, tu na miejscu nie jest do konca legalne.
Zreszta piszesz, ze sie tym zajmujesz w polandzie, to dowiedz sie dokladnie jak sie na to zapatruja polskie platformy a co na to brytyjskie prawo. Szczerze mowiac nie chce mi sie grzebac, bo bym to znalazl. Ale to ty myslisz o tym interesie, wiec dowiedz sie wszystkiego ;-P
I podziel sie z nami oczywizda... ;-))
Pozdro
Rasista nie jestem... wszystkich nienawidze tak samo...

Do góry stronyOffline

Agiii

Post #4 Ocena: 0

2006-09-08 12:10 (19 lat temu)

Agiii

Z nami od: 05-03-2006

Ja mam cyfrókwe..talerz byl juz w domku ktory wynajmujemy, a dekoder przywieziony z Polski...montaz sami wszytsko zrobilismy trzeba tylko przestawic antene 15 min- proste.Odbior tv polskiej za granica polski jest nielegalne, wiec podpisywanie umow raczej nie wchodzi w gre.

Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,