Witam Wszystkich.
Chciałem się zorientować jak wygląda sprawa z TV w okolicach Man.
mam tu na myśli Cyfrę + i Polsat Cyfrowy.Czy dużo ludzi zakłada anteny sat ? Jakie są koszty Instalacji zestawów sat. i w jaki sposób przeważnie organizujecie sobie Polską TV ?
Pytam o to wszystko ponieważ mam możliwość wyjechania w okolice Man.W Polsce zajmuje się TV Sat,mamy tu firmę i prowadzimy dystrybucję obydwu platform cyfrowych (C+ i Polsat)a na jesieni ruszamy z Platformą ITI.Wykonujemuy również profesjonalne instalacje TV/SAT.
Czy myślicie że dystrybucja polskich Platform Cyfrowych tam na miejscu ma sens,czy byli byście zainteresowani taką opcją, mówię tu o kompleksowej usłudze czyli, sprzedarz ,montaż i serwis.Wszystko legalnie z umowami itd.
Nie trzeba by wysyłać uszkodzonego dekodera do polski żeby go wymienić ,a umowy można by podpisywać na miejscu.
Liczę na wasze opinie i informacje czy jest dużo osób które się tym zajmują ,czy robił wam już któś instalacje ,jakie są koszta takiego montażu,jaki jest poziom takich usuług ?
Dodam jeszcze że zajmuję sie Tv Sat kompleksowo, więc patchowanie dekoderów i różne inne ciekawe opcje są możliwe do realizacji.
Pozdrawiam i czekam na odzew z waszej stron.