Jesli ktos wie cos na ten temat,to prosze o informacje...Bo jeszcze troche,a oszaleje z nudow....
##I nie chodzi mi o prywatne party na kilka osob##

SZKARLATNAROZA
|
|
---|---|
SZKARLATNAROZA | Post #1 Ocena: 0 2006-08-31 20:46 (19 lat temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: MANCHESTER |
Mam ochote na zabawe przy polskiej muzyce,chcialabym tam wyciagnac pare moich kolezanek ktore zgorzknialy w Anglii(zajmujac sie nianczeniem mezow i dzieci) ale, niestety nie mam bladego pojecia gdzie w Manchesterze sa organizowne takie imprezy...
Jesli ktos wie cos na ten temat,to prosze o informacje...Bo jeszcze troche,a oszaleje z nudow.... ##I nie chodzi mi o prywatne party na kilka osob## ![]() SZKARLATNAROZA
|
Misiek81 | Post #2 Ocena: 0 2006-09-01 09:23 (19 lat temu) |
Z nami od: 15-05-2006 |
A no widzisz jest w manchesterze takie miejsce gdzie sa sami polacy, polskie piwo, jedzenie, polska muzuka, generalnie polski klub z barzdo polska nazwa i polska flaga na balkonie
![]() Lokal jest znajomego wiec tymbardziej zapraszam, nazywa sie ZAR BAR na Stretford Rd. (HULME) jak co moje gg 907571 |
daniello | Post #3 Ocena: 0 2006-09-24 00:32 (19 lat temu) |
Z nami od: 03-05-2006 |
W TAKIM RAZIE ZAPRASZAMY CIĘ SERDECZNIE NA FAJNĄ ZABAWĘ PONIŻEJ WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY
***TRIBECA BAR & BED*** ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA WSPÓLNE POLSKIE NOCE W BED BAR - NAJLEPSZYM KLUBIE W MANCHESTER!!! RUSZAMY NIEDZIELA 24 WRZEŚNIA GODZINA 20.00 DO ZAMKNIĘCIA ***POLSKA MUZYKA ***POLSKA WÓDKA ***POLSKIE PIWO ***WSTĘP WOLNY (18+) GDZIE NAS ZNAJDZIECIE: TRIBECA BAR & BED 50 SACKVILLE STREET MANCHESTER M1 3WF www. tribeca-bar.co.uk |
lobo | Post #4 Ocena: 0 2006-09-26 14:42 (19 lat temu) |
Z nami od: 18-02-2006 Skąd: salford |
bylem w tym zar barze w ostatni piatek. oprocz flagi polskiej (ktora wisi obok jamajskiej na froncie budynku) nie znalazlem tam zadneo poskiego akcentu. na bramce stali tylko murzyni (mozliwe ze maja polskie obywatelstwo, jak adebe) goscmi knajpy byli w 75% czarni i ciapaci, a muza byla grana pod tych gosci. ja rozumiem ze smaglolicy mieszkancy musza gdzies chodzic na latwe polki szukajace egzotycznych wrazen i ta polskosc klubu to magnes sciagajacy w/w, tylko nie reklamujcie takiego klubu jako polski.
ps. zaznaczam nie jestem rasita lobo
|
Misiek81 | Post #5 Ocena: 0 2006-09-28 09:10 (19 lat temu) |
Z nami od: 15-05-2006 |
Polskie imprezy sa tylko w soboty i nawet ostatnio sie ludzie zaczeli bawic, dol ochraniaja chlopaki z Jamajki zapewniam cie rowne chlopaki, polska jest gora, z naszym piwem i muzyka
otwarte W SOBOTY, wiec mimo wszystko jak by koleka jeszcze cierpliwosz mial to zapraszam i zaznaczam z gory o ile sie cos zaczyna dziac to po 22. Pozdrawiam!!! |
|