MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Potrzebuje rady w sprawie motoru !

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Rafter_79

Post #1 Ocena: 0

2006-08-09 12:16 (19 lat temu)

Rafter_79

Z nami od: 05-08-2006

Witam,
Mieszkam w Oldham i mam okolo 6 km do pracy (z czego wiekszosc to praktycznie polne drogi). Jest to zbyt duza odleglosc, zeby codziennie chodzic, a autobusem dojazd (okrezna droga) zajmuje mi nawet wiecej czasu niz dojscie. Myslalem nad kupnem motoru, ktorym moglyby jezdzic dwie osoby. Chcialbym kupic cos taniego (skutery nawet uzywane sa drogie jak dla mnie). Ma moze ktos jakies podobne doswiadczenia ? Czy tzw. dirt bike bylby odpowiedni, i co z formalnosciami ? Z gory dziekuje za informacje

[ Wiadomość edytowana przez : Rafter_79 on 09-08-2006 12:17 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

atuin

Post #2 Ocena: 0

2006-08-09 15:23 (19 lat temu)

atuin

Z nami od: 28-06-2006

watpie czy udalo by ci sie kupic znosny motocykl taniej niz uzywany skuter, ktory mozna spokojnie kupic w granicach 500£
jezeli chodzi o dirt bike - to jest to generalnie jedno osobowy motorek w teren ( a przynajmniej w teorii) czesto nie legalizowany do uzytku na drogach publicznych i jak cie policja zatrzyma na takim nie legalizowanym sprzecie bez ubezpieczenia i taxu to bedziesz mogl obejrzec efektowna kasacje motorka jaka czasami urzadzaja pod np ASDA :-] oprocz tego liczyc sie musisz z grzywna za brak taxu i ubezp.
Moja rada - Rower/y ewentualnie skuter - 50ccm jezeli tylko na dojazd do pracy 125 jezeli mialby sluzyc np do dalszych wypadow.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,