MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polska impreza byla porazka...

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

vinyl25

Post #1 Ocena: 0

2006-07-31 15:54 (19 lat temu)

vinyl25

Z nami od: 31-07-2006

Wpadlem wczoraj (30.07) ze znajomymi do Late Room na szumnie zapowiadana polska impreze - totalna porazka... Przyszlismy z ciekawosci, spodziewajac sie co mozemy zastac, ale to co zobaczylem przeszlo moje oczekiwania. Never again:). Grupki ogolonych na lyso kolesi podpierajacych sciany, klimat bezsensownej agresji, Zywiec skonczyl sie juz przed 23, no i czemu wszystko tak na powaznie?! Polski DJ puszczal caly czas RNB albo slodki popik. Wiem, wiem. Pewnie niektorym sie podobalo. I na zdrowie. Ale ja po cichu liczylem na Kult i 'Polske', pare rockowych szlagierow znad Wisly przy ktorych ciary przechodza po plecach, pozytywny klimat, albo chociaz troche autoironii i poczucia humoru (wyobrazacie sobie szlagiery typu Tramwaj Pudelsow albo czolowke Pana Tik-Taka na imprezie w Manchesterze?!...). Czy tylko ja sie zawiodlem?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

marcinb

Post #2 Ocena: 0

2006-07-31 18:35 (19 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

nie dziw sie chlopie, tak to juz jest.
ponizej link do opisu imprezy na ktorej bylem jakis czas temu:

remiza

nie jestes sam Vinyl ale tez nie jest nas wielu...

myslenie boli a mydelko Fa jest najlepsze jesli popite duza iloscia gorzaly...

chociaz tez musze dodac ze spotykam duzo ludzi ktorzy naprawde potrafia sie bawic przy kazdej muzie i bez agresywnego upijania sie...

;-)

pozdro,
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2006-07-31 18:38 (19 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

tak przy okazji - ostatnio balangowalem z roznymi obcokrajowcami przy YMCA po chinsku i po wlosku - totalny odpal!!!

:-D

pozdro,
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

cafewawa

Post #4 Ocena: 0

2006-08-01 22:53 (19 lat temu)

cafewawa

Z nami od: 01-08-2006

polskie party udane w polowie, o 10.30 zabraklo juz zywca, powinno byc zdecydowanie wiecej polskiej muzyki, bar byl jak shadow, tak ciemno, ze nie widac bylo co maja, a po pierwszy drink czekalem okolo 20 min, zadziwiajacy jednak byl turnout, osobiscie nie spodziewalem sie az tylu osob, nie bylo tlocznie ale nie bylo tez pustki, watpie jednakze aby na kolejne party (20 VIII) przyszlo tyle samo. Wiekszosc osob tj i ja przyszlo z ciekawosci, na kolejne wpadne tylko na moment zobaczyc co i jak i bede uciekal gdzies do printworksu lub na deansgate (o wiele ciekawiej). Co do ogolonych kolesi, to troche ich bylo, niczym grupa szturmowa GROM, ale nie ma co osadzac ludzi po wygladzie, w kadym razie chyba nikt nie zawiodl. pzdr dla POLONII

Do góry stronyOffline

Awa

Post #5 Ocena: 0

2006-08-07 12:49 (19 lat temu)

Awa

Z nami od: 02-08-2006

No i jak bylo wczoraj? Nie wyrobilam sie czasowo, musze sie wybrac w przyszlym tygodniu... Warto?
Awa

Do góry stronyOffline

nietoperz

Post #6 Ocena: 0

2006-08-07 14:21 (19 lat temu)

nietoperz

Z nami od: 06-06-2006

Zamiast narzekać moze byscie pomogli organizatorom festynu?. Zaproponujcie inna muzyke i powiedzcie co chcielibyscie zeby tam było. To jak ta impreza wyglada powinno od was zalezeć! :-o
barbara

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,