Str 3 z 3 |
|
---|---|
Blebla | Post #1 Ocena: 0 2006-08-14 16:24 (19 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2006 |
A ja jeszcze raz podkreślę - jestem tu prawie 2 lata i ANI RAZU nie spotkałem się z chamskim zachowaniem Polaków. ANI RAZU!!! Nie wiem, w jakim wy towarzystwie się obracacie, ale nigdy nie słyszałem u mnie w pracy skarg na Polaków. A co lepsze - wydaje mi się, że to co wy opisujecie, to zachowanie jakiejś jednostki, a które to wy później wyolbrzymiacie - leczycie tym swoje własne kompleksy? - cokolwiek by nie rzec - żałosne.
|
JustMe | Post #2 Ocena: 0 2006-11-02 19:19 (19 lat temu) |
Z nami od: 02-11-2006 |
a moim zdaniem niektorzy polacy, nie umieja sie zachowac, wkurza mnie to tez. Jedyne co mozna zrobic, to olać ciuli kompletnie, bo i po co sie denerwowac. Nie zmienie tego.
Kiedys na lotnisku slychac bylo pewna rozmowe, grupki malolatow. ".... no ku...po hu.. ona wylaczyla ten telefon i nie wiem teraz o ktorej wyladują, a moze wogole kur.. nie wyląduja he he he, ale byly by jaja, nie? ja tam nigdy nie wylanczam telefonu w samolocie he he he, glupia cipa" no i nie wiadomo dlaczego ten chłopak nie wylancza telefonu, moze dlatego ze dopiero ma go miesiac i jeszcze sie nie nacieszył...? ![]() JustMe
|
maks1977 | Post #3 Ocena: 0 2006-11-06 20:22 (19 lat temu) |
Z nami od: 06-11-2006 |
kiedys na lotnisku w liverpool widzialem dziewczyne...Sliczna...jak z obrazka...wysoka,blond dlugie wlosy,piekna twarz....siedzialem obok niej i wsluchiwalem sie w konwersacje ktora prowadzila najprawdopodobniej ze swoim chlopakiem przez telefon komorkowy.byla zdenerwowana. oto fragmenty tej konwersacji ktore najbardziej utkwily mi w pamieci....... " u'd better behave urself u black nigga! im comin back on Sunday 'n' i wanna all them black bitches outta our house!! i ve heard them on the phone! why u do this to me? why u always mess me about so much.please stop cheating on me! dont mess around too much when im on them hols but if u do then please protect urself at least! Dont wanna catch anythin from u! use a protection u black nigga! my nose is still blocked afta da charlie that u gave me last night.that gear was so strong my nose is running all the time...stay away of da funny stuff....i love that Prada bag and that Gucci watch u bought me yesterday.... babe i love u so much please behave urself"
nie skomentuje tego co uslyszalem....oj dziewczyny szanujcie sie i badzcie bardziej dyskretne!! a Charlie ciagnie na samo dno.... lubie obserwowac zachowania rodakow...to niezly ubaw jest czasem...ale wstyd czesciej....mam jednak nadzieje ze takie zachowanie to nie problem ogolu ale jednostek...chociaz trzeba przyznac ze duzo ich jest ...niestety... maks1977
|
maks1977 | Post #4 Ocena: 0 2006-11-06 23:11 (19 lat temu) |
Z nami od: 06-11-2006 |
zapomnialem dodac ze ta pani o ktorej pisalem wyzej i bezczelnie podsluchiwalem jej rozmowe z chlopakiem Murzynem to........ POLKA JEST.................
maks1977
|