Mam jeszce pytanie
Mam wykształcenie wyższe pedagogiczne z terapią i doświadczenie w pracy z dziećmi ( opiekun, wolontariat)
Czy jako mężczyzna mam szanse znaleźć pracę jako opiekun.
|
|
---|---|
MD | Post #1 Ocena: 0 2006-06-14 14:23 (19 lat temu) |
Z nami od: 13-04-2006 |
Mam jeszce pytanie
Mam wykształcenie wyższe pedagogiczne z terapią i doświadczenie w pracy z dziećmi ( opiekun, wolontariat) Czy jako mężczyzna mam szanse znaleźć pracę jako opiekun. |
Post #2 Ocena: 0 2006-06-14 21:30 (19 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Danios | Post #3 Ocena: 0 2006-06-18 16:18 (19 lat temu) |
Z nami od: 12-06-2006 Skąd: Puszczykowo(PL)/Rowde(UK) |
Hmm, ja pracuje aktualnie jako Support Worker, opiekuje sie odsobami niepelnosprawnymi, ale jakos mi sie wydaje, ze moje kwalifikacje nie sa odpowiednio respektowane przez pracodawce, (jestem mgr pedagogiki medialnej UAM Poznan,$ lata doswiadczenia w zawodzie - Warsztaty Terapii Zajeciowej) wlasnie zaczalem kurs LDAF, ktory jest jak by powtorzeniem tego co mialem na I roku studiow, a pozniej bede robil NVQ, i ponoc musze zaczynac od II stopnia, chociaz teoretycznie wydaje mi sie ze powniennem doistacx IV bez gadania, ale tak szczerze mowiac nie mam pojecia jak oni tutaj respektuja nasze wyksztalcenie. Moze tak przy okazji ktos sie orientuje jak to jest, moze trzeba sie zglosic w jakies odpowiednie miejsce, albo przedstawic jakis dodatkowy papierek z polski. Pozdrawiam
|
|