Str 2 z 2 |
|
---|---|
DeNircia | Post #1 Ocena: 0 2006-07-18 02:51 (19 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2005 |
I gdzie te wasze im,prezy?
|
marcinb | Post #2 Ocena: 0 2006-07-18 20:27 (19 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
w pelni popieram chociaz ja akurat mieszkam w newark i raczej nie przyjade - tutaj pani burmistrz - pol polka - probowala zorganizowac rodakow i pierwsza impreza w lokalnym pubie byla rewelacyjna chociaz poziom intelektualny oscylowal wokol iq90 w porywach do 100 co znaczy ze bylo zalkiem niezle.
natomiast na ostatnim party iq zlecialo do 70 i to tylko na poczatku - za duzo gorzaly za malo powietrza. obcokrajowcy ktorzy przyszli stwierdzili ze jestesmy bardzo fajnymi zabawowymi ludzmi - dopoki nie pijemy. ja dostalem w dziob choc nieszkodliwie i niestety odruchowo oddalem a na nieszczescie mialem szklanke w reku - dzieki bogu wytrzymala. goscia trzymalo 3 mnie tylko jeden i to jedna reka bo roznica wag byla wyraznie na moja niekorzysc ;-( przyjaciolka chinka studiujaca w uk zabronila mi tam chodzic bo jak twierdzi - deklasuje sie. i pewnie ma racje. nie wiem jak rozwiacac problem gosci ktorzy sie nadaja na wiejskie zabawy w remizie a nie w towarzystwie ludzi inteligentych - moze wejsciowki i osoby wprowadzajace, moze legitymacje studenckie a moze tego sie po prostu nie da rozwiazac... chociaz moze zapraszanie innych obcokrajowcow moze rozwiazac problem po czesci - trzeba znac jezyk a to juz zmniejsza szanse dla kolkow choc tez nie jest to rozwiazanie calkiem fair wobec normalnych ludzi ktorzy sie dopiero ucza jezyka... ech ta nasza natura ziemniaczano - pszeniczno - wodczana Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|