MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szkoły Katolickie w Manchester

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-05-05 22:42 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam wszystkich.Proszę was o pomoc.Chce mego syna od nowego roku szkolnego 2006/2007 posłac do szkoły Katolickiej w Manchesterze i niewiem gdzie takie sie znajduja,lub jak je szukać.Czy może ktos jest w takiej samej sytuacji jak ja i też poszukuje.lub ktoś z was jest zorientowany jak ten temat załatwić.Prosze o pomoc.Z góry dziękuję.Piotrek.sokolowskitransport@interia.pl GG.9067500

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-05-06 14:03 (19 lat temu)

Anonim

Ostatnio tez interesuje mnie ten temat:-) Co roku The Times i Guardian robia ranking najlepszych szkol w UK. Szkoly katolickie naleza do tych jednych z lepszych jesli chodzi o poziom nauczania. Na stronie http://www.timesonline.co.uk/section/0,,9292,00.html znajdziesz wiecej informacji. Nie wiem jakiej szkoly szukasz:primary school czy tez secondary school? Ale na tej stronie jest wykaz wszystkich najlepszych. Na pewno cos wybierzesz. Pozdrawiam, A.L

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-05-06 14:10 (19 lat temu)

Anonim

Acha zapomnialam dopisac ze wiekszosc szkol posiada strony internetowe z ktorych mozna sciagnac formularze zgloszeniowe, wiec domyslam sie ze wystarczy wypelnic i wyslac. Podobno trzeba tez udowodnic ze jest sie katolikiem...

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,