MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dobre i zle dzielnice, osidela w Manchesterze

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-05-02 21:46 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

czy masz na mysli Blackley?To blisko Prestwich, zydowskiej dzielnicy?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-05-03 14:42 (19 lat temu)

Anonim

Samo centrum jest w porzadku, ale sa raczej mieszkania, nie domy. Unikaj Moss Side, Salford, Levenshulme, Hulme. Nie radze kupowac niczego 'z daleka', gdyz okaze sie, ze wyladujecie obok crack house albo beda sie wam wlamywac co tydzien. Jak wszedzie, you get what you pay for.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-05-04 16:17 (19 lat temu)

Anonim

a co byscie powiedzieli o Bury?czy mieszka tam ktos?

Do góry stronyOffline

Eternity666

Post #4 Ocena: 0

2006-05-27 23:48 (19 lat temu)

Eternity666

Z nami od: 27-05-2006

Czesc:)Mieszkam w Manchesterze od ponad roku, moze nie jest to moje wymarzone miasto ale zaczynam sie przyzwyczajac...Miasto na moj gust jest zbyt duze i przemyslowe...no niewazne:)
Jesli chodzi o dzielnice to za najlepsza dzielnice(wg Angoli) uwazany jest Chorlton, ale ceny sa tam bardzo wysokie.Ja osobiscie mieszkam na Old Trafford a kiedys mieszkalam w Stretford. obie dzielnice maja jeden plus a mianowicie tramwaje, ktore jezdza o wiele szybciej od autobusow. W Stretford bylo calkiem ladnie i spokojnie, dobrze wspominam ta dzielnice. Za to w Old Trafford duzo sie dzieje jesli chodzi o zajecia z dziecmi. Bardzo latwo znalezc "Play Groups" itp.Ale ogolnie to nie jest tu najpiekniej.Za to z tego co mowia Angole to domu sa w przystepnychj cenach...w porownaniu do Chorlton, ktory jest bardzo niedaleko.
Jesli chodzi o dzielnice ktora bym, odradzila to napewno SALFORD i PRESTWICH- za duzo Pakusow, murzynow i zydow...(nie zebym byla rasistka ale ja nie czuje sie przy nich bezpiecznie...)
POzdr Magda

Do góry stronyOffline

deejey

Post #5 Ocena: 0

2006-06-01 15:52 (19 lat temu)

deejey

Z nami od: 01-06-2006

Czy moge (jesli moge:) Szanowna Pania Magde prosic o kontakt. Obecnie mieszkam na Cheetham Hill i mam dosc (na przekor - polakow!") Od roku pracuje na Salford Quays i troszke mi odleglosc zaczyna przeszkadzac. Zamierzam sie przeprowadzic w okolice Old Trafford a.s.a.p. Jesli moge prosic o kontakt (nie chodzi mi o mieszkanie u lub z Szanowna Pania, tylko o ewentualne adresy lokalnych agencji badz znajomych sprawdzonych landlordow/ek) bede wdzieczny. Pozdrawiam i dziekuje. D.J (damjoz@ntlworld.com)
PS. Cheetham Hill zdecydowanie odradzam ludziom chcacym mieszkac z daleka od rodakow. ;-) Pozdr dla forum.

[ Wiadomość edytowana przez : deejey on 01-06-2006 15:56 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,