Str 2 z 3 |
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-04-23 22:02 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
W samym Eccles nie ma nic specjalnego do zwiedzania. Jedno co jest fajne to most (Burton) otwierany jak przeplywaja ogromne statki. To jest fajne, most kreci sie a nie podnosi. Stad nawzwa Swinging bridge. Zapraszam do ogladniecia. Poza tym dzielnica, nic ciekawego. Ale co do ceny to faktycznie wynajmuje tu domek i cena znacznie nizsza niz po drugiej stronie kanalu gdzie zaczyna sie Urmston. Pozdrawiam!
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-04-24 12:07 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
fajne dzielnice chorlton, didsbury- ceny mieszkan jednak dosc wysokie. dzielnice ktore sie rozwijaja ( wiec warto zainwestowac) withington, burnage. Fallowfield tez niezla-tylko duzo studentow-gdyz to przy uniwersytetach.
sprawdz na www.rightmove.com altrincham and chedle a takze sale- tez niezle |
_Maik_ | Post #3 Ocena: 0 2006-04-24 12:56 (19 lat temu) |
Z nami od: 15-04-2006 Skąd: Mancester |
Ja mieszkam w eccles, też kolo kanału. nic nie ma szczególnego na tej dzielnicy. czy jest spokojnie tego nie wiem bo jestem tutaj 2 tygodnie dopiero. pozdrawiam wszystkich.
Rafał
|
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-04-24 19:03 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Od 1,5 roku mieszkam z rodzina na Salford, jest tio ok 15 min autobusem do centrum Manchester - moge napisac, ze jest w porzadku. Eccles jest obok Salford, jesli chodzi o ceny domkow to sa znosne. Pozdrawiam
![]() |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-04-25 19:55 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Dziekuje za liczne odpowiedzi na zadane pytanie
![]() Jesli mozna, chciablym zlapac kontakt mailowy z kims z Manchesteru. Anonim mieszlajacym w Saltford oraz Tomek z Reddish, mowicie, ze mieszkacie z rodzinami, jesli mozna prosze o kontakt na maila. Moj mail to rosh@interia.pl Z gory dziekuje !!! Przemek |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-04-25 20:11 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Dziekuje za liczne odpowiedzi na zadane pytanie
![]() Jesli mozna, chciablym zlapac kontakt mailowy z kims z Manchesteru. Anonim mieszlajacym w Saltford oraz Tomek z Reddish, mowicie, ze mieszkacie z rodzinami, jesli mozna prosze o kontakt na maila. Moj mail to rosh@interia.pl Z gory dziekuje !!! Przemek |
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2006-04-27 20:56 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
|
Anonim | Post #8 Ocena: 0 2006-04-28 22:36 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
mowia, ze Mosside jest najniebezpieczniejsze, mieszkam w Rusholme, czyli obok. W dzien jest normalnie, nie mam pojecia jak w nocy, ale chyba lepiej tam po zmroku sie nie krecic. Za to w Rusholme jest spokojnie przez caly czas, ale wiekszosc to Pakistancy. Pozdrawiam.
|
Anonim | Post #9 Ocena: 0 2006-04-29 14:28 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
czy sa jakies fajne dzielnice do mieszkania na polnocy Manchesteru?Zalezy mi na znalezieniu takiego miejsca na osiedlenie sie aby miec mozliwosc szybkiego dojazdu do Heywood ale mieszkac w dobrej dzielnicy ze wzgledu na rodzine. Do Manchesteru przeprowadzam sie za 2 miesiace i bardzo bede wdzieczny za udzielenie rad typu:jakich dzielnic unikac? gdzie jest bezpiecznie i w miare przyjemnie mieszkac?
|
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2006-05-02 12:14 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Czesc ja mieszkam z mezem w Blacky fajna spokojna dzielnica polecam
|