|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-04-16 20:58 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Szukam pracy w hrabstwie Northamptonshire.Mam wysokie kwalifikacje w zakresie remontów,montarz kuchni,łazienek,adaptacja różnych pomieszczeń,panele i wszelkie inne prace budowlene łącznie z instalacją elektryczną.Mam doświadczenie na tym polu w Anglii,znam tutejszy rynek i zapotrzebowanie.Jesli ktos jest zainteresowany,to proszę o kontakt na maila io7997@o2.pl">pio7997@o2.pl ,www.luxmal.republika.pl
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-04-16 21:00 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Cytat: 16-04-2006, Anonim wrote: Szukam pracy w hrabstwie Northamptonshire.Mam wysokie kwalifikacje w zakresie remontów,montarz kuchni,łazienek,adaptacja różnych pomieszczeń,panele i wszelkie inne prace budowlene łącznie z instalacją elektryczną.Mam doświadczenie na tym polu w Anglii,znam tutejszy rynek i zapotrzebowanie.Jesli ktos jest zainteresowany,to proszę o kontakt na maila io7997@o2.pl">pio7997@o2.pl , www.luxmal.republika.pl |
utexs | Post #3 Ocena: 0 2006-04-17 16:40 (19 lat temu) |
Z nami od: 17-04-2006 |
Witajcie.
29 kwietnia razem z moim kumplem wyjeżdzamy do Manchesteru w poszukiwaniu pracy ![]() Jeśli wiecie gdzie mieli byśmy szanse w znalezieniu owej pracy prosze o kontakt na meila : utexs@o2.pl Znajomość j. angielskiego nie jest naszą mocną stroną ponieważ od nie dawna zaczeliśmy myśleć o takim wyjeżdzie więc praca którą mogli byśmy podjąć na dzień dzisiejszy nie może wymagać od nas zbytniej znajomości języka aczkolwiek myśle że sie jakoś dogadamy ![]() Z góry bardzo dziękuje za wszelkie informacje na ten temat i pozdrawiam ![]() Michal
|
|