MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Poszukuję pracy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-04-16 20:58 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Szukam pracy w hrabstwie Northamptonshire.Mam wysokie kwalifikacje w zakresie remontów,montarz kuchni,łazienek,adaptacja różnych pomieszczeń,panele i wszelkie inne prace budowlene łącznie z instalacją elektryczną.Mam doświadczenie na tym polu w Anglii,znam tutejszy rynek i zapotrzebowanie.Jesli ktos jest zainteresowany,to proszę o kontakt na maila io7997@o2.pl">pio7997@o2.pl ,www.luxmal.republika.pl

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-04-16 21:00 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Cytat:

16-04-2006, Anonim wrote:
Szukam pracy w hrabstwie Northamptonshire.Mam wysokie kwalifikacje w zakresie remontów,montarz kuchni,łazienek,adaptacja różnych pomieszczeń,panele i wszelkie inne prace budowlene łącznie z instalacją elektryczną.Mam doświadczenie na tym polu w Anglii,znam tutejszy rynek i zapotrzebowanie.Jesli ktos jest zainteresowany,to proszę o kontakt na maila io7997@o2.pl">pio7997@o2.pl , www.luxmal.republika.pl

Do góry stronyOffline

utexs

Post #3 Ocena: 0

2006-04-17 16:40 (19 lat temu)

utexs

Z nami od: 17-04-2006

Witajcie.
29 kwietnia razem z moim kumplem wyjeżdzamy do Manchesteru w poszukiwaniu pracy :)
Jeśli wiecie gdzie mieli byśmy szanse w znalezieniu owej pracy prosze o kontakt na meila :

utexs@o2.pl

Znajomość j. angielskiego nie jest naszą mocną stroną ponieważ od nie dawna zaczeliśmy myśleć o takim wyjeżdzie więc praca którą mogli byśmy podjąć na dzień dzisiejszy nie może wymagać od nas zbytniej znajomości języka aczkolwiek myśle że sie jakoś dogadamy :)
Z góry bardzo dziękuje za wszelkie informacje na ten temat i pozdrawiam ;)
Michal

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,