A wszystkim zycze radosnych swiat Wielkanocnych.

|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-04-13 17:57 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Hi,mieszkam w Londynie ale pol roku temu przyjeciel z Niemiec i moj partner zalozyli firme remontowa(mieszkania).Tak naprawde to dopiero zaczelismy i mamy szanse na zlecenia w Manchester.Szukamy 2 moze 3 Polakow,tak zwane "zlote raczki"-czyli to co sie robi podczas remontu w domu,pojecie o murarce tez milo widziane.Podstawowy angielski albo niemiecki.Prosze pisac do mnie pod email:gabrischa@hotmail.com.
A wszystkim zycze radosnych swiat Wielkanocnych. ![]() |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-04-13 18:10 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witam. Napisz dokładniej na temat warunków pracy. Jaki miałby być zakres pracy i przede wszystkim za ile??
![]() |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-04-13 18:22 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witam.Ciezko mi w tej chwili duzo powiedziec bo dopiero zaczelismy rozmowy z osoba ktora kupuje domy.Jeszcze nie znamy stawek w Manchester i nie wiemy czy bedzie mozliwy 8 godzinny dzien pracy,czy dluzej i co z sobotami.Ja wyobrazalam sobie to tak,ze osoby zainteresowane napisza cos o sobie,co oczekuja i wtedy moglibysmy porozmawiac i sie spotkac.A co do pracy:to malowanie,zmiana tapet,kladzenie paneli,kafelek,montowanie lazienek,kuchni itp.
|
Coffee2006 | Post #4 Ocena: 0 2006-04-13 18:52 (19 lat temu) |
Z nami od: 18-01-2006 |
moj maz bedzie szukal pracy, byc moze w tym charakterze, zna j.niemiecki
od kiedy potrzebujecie zaczac? pozdrawiam ![]() |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-04-13 19:03 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Powinnismy zaczac od maja.Pisz na moj adres email.Dziekuje!
|
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-04-19 22:23 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Cześć. Jestem zainteresowany taką pracą.Znam angielski srednio.Ile legionista w dzień ? I kiedy można zacząć ? Mój e-mail kulkajj@wp.pl
|
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2006-04-30 06:26 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
od dwóch miesiecy poszukuję bezskutecznie pracy w Manchster - mogę robić wszytko..znam sie na wszelkich naprawach, remontach, ..oprocz tego świenie gotuję -mam 52 lata - jestem mężczyzną...w manchester mieszkam z rodziną... bariera pozostaje język - przez co nie mogę znaleźć pracy -
![]() |
Anonim | Post #8 Ocena: 0 2006-05-03 18:35 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
jestesmy blisko Manchesteru 2 chlopaków znamy sie na rzeczy
robilismy wykonczeniówke potrafimy polozyc kafelki panele tapety , malowanie itp przace hydrauliczne tez prosimy o kontakt ma maila : abzibi@wp.pl |
|