MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bank santander

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

rybka3020

Post #1 Ocena: 0

2011-05-24 10:20:41 (14 lat temu)

rybka3020

Kobieta

Z nami od: 20-01-2007

co myslici na temat banku santander? czy to dobry bank ?czy warto zlozyc konto w tym banku? ma ktos jakies doswiadczenia z tym bankiem? prosze o sprawdzone informacje bardzo zalezy mi na wiarygodnych informacjach z gory bardzo dziekuje:)
rybka3020

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2011-05-24 10:22:44 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #3 Ocena: 0

2011-05-24 11:31:27 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Wedlug MSE ten bank ma najgorsze opinie klientow.

http://www.moneysavingexpert.com/banking/compare-best-bank-accounts

Na dole:
In our February 2011 poll Santander came bottom for customer services, 41% of customers who voted said they received poor customer service. While this isn't great at all, it has improved since our last poll three months ago.

W sierpniu 2010:
http://www.moneysavingexpert.com/news/banking/2010/08/santander-worst-bank-for-customer-service
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

ragazza

Post #4 Ocena: 0

2011-05-24 12:50:05 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Z nami od: 08-07-2010

Tak, to prawda, ze ten bank ma obsluge klienta na poziomie komunistycznego sklepu. Czasem mam watpliwa przyjemnosc romawiac sluzbowo przez tel z ich customer services i nie powiedzialabym, ze to obsluga na wysokim poziomie. Dla nich liczy sie szybko, duzo i byle jak.

[ Ostatnio edytowany przez: ragazza 24-05-2011 12:50 ]

Do góry stronyOffline

rybka3020

Post #5 Ocena: 0

2011-05-24 13:18:30 (14 lat temu)

rybka3020

Kobieta

Z nami od: 20-01-2007

dzieki za tak wyczerpujace odpowiedzi. no to chyba juz nie chce zakladac konta w tym banku, a w takim razie jaki bank jest najlepszy :)?moze mala podpowiedz?
rybka3020

Do góry stronyOffline

vitaclub

Post #6 Ocena: 0

2011-05-24 13:22:48 (14 lat temu)

vitaclub

Kobieta

Z nami od: 07-11-2008

Zalozylam biznesowo konto w Santander. I zaluje. Przelewy ida "miesiacami" a ostatnio nie mialam e-banking przez 5 dni ( w sumie do dzis nie mam bo w customer services nie wiedzieli o co chodzi i maja mi nowy kod wyslac).

Prywatne konto mam w Lloydsie i nigdy nie narzekalam. Przelewy szybkie, zero problemow. Kiedy chcialam numer do ebanking wyslali mi g w 2 dni ( w santanderze czekam juz 4 i dalej nic).
alive

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #7 Ocena: 0

2011-05-24 13:27:11 (14 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2011-05-24 13:18:30, rybka3020 napisał(a):
dzieki za tak wyczerpujace odpowiedzi. no to chyba juz nie chce zakladac konta w tym banku, a w takim razie jaki bank jest najlepszy :)?moze mala podpowiedz?

A na czym najbardziej Ci zalezy? Bankowosci internetowej (tokeny lub bez tokenow), oprocentowaniu konta biezacego lub oszczednosciowego? A moze na dobrej karcie do platnosci zagranica lub karcie typu elektron?

Najlepsze opnie ma zwykle First Direct - http://www2.firstdirect.com/1/2/ , ale nie wiem czy spelnia Twoje oczekiwania, a Ty jego kryteria. First Direct oferuje tez agregator kont, mozna zarejestrowac sie bez zakladania konta i zarzadzac innymi kontami bankowymi i nie tylko z jednego miejsca.

Ogolnie o agregatorach kont:
http://inwestowanieuk.blogspot.com/2010/02/money-managers-agregatory-kont.html

O First Direct:
http://inwestowanieuk.blogspot.com/2010/04/agregator-kont-first-direct.html

Nie da sie jednoznacznie powiedziec, ze jakis bank jest najlepszy.

Ja mam konto biznesowe z banku, ktory nalezy do grupy Santander, ale na szczescie na przynaleznosci grupowej konczy sie cale powiazanie ;-)
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Dangerous__girl

Post #8 Ocena: 0

2011-05-24 15:00:08 (14 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Ja jestem bardzo zadowolona z barclays. i wszyscy chocby nie wiem co sie dzialo musza byc bardzo uprzejmi, bo zakladajac konto podajesz numer telefonu, pod ktory dzwonia o feedback. Rozmiawialam ostatnio z jedna pania w barclays i mi powiedziala,ze kiedys mozna bylo powiedziec praktycznie co sie chce do klienta,a teraz trzeba miec usmiech przyklejony do twarzy chocby nie wiem co mowil. tyle co do uprzejmej obslugi. Tak pozatym reszta tez jest ok. konto online szybkie, i zawsze sprawne. duzo rzeczy przez internet mozna zrobic. pozatym majac konto w barclays robie darmowe przelewy do polski siedzac w domu. (oczywiscie przez england.pl).

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2011-05-24 18:37:18 (14 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja mam konto w Santander od czasow kiedy jeszcze to nie byl bank i nie moge narzekac. Po wypowiedziach na forum, a raczej malej ilosci zakladanych watkow o problemach z tym bankiem, moznaby powiedziec, ze od odroznieniu do innych, musz miec ludzie dozo mniej problemow niz z innymi popularnymi bankami.

Ale kazdy wybiera jak chce...
Ada

Do góry stronyOffline

AGALON

Post #10 Ocena: 0

2011-05-24 20:38:32 (14 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Ja tez mam konto w Santander.Jeszcze pare lat temu bank nazywal sie Abbey.Pamietam jak przed wejsciem do unii prosili o stoooosy papierow i chyba szczescie decydowalo aby u nich konto zalozyc :) Maz zalozyl u nich konto jakies 15lat temu,wiec celem unikniecia biurokracji,zdecydowalismy sie na konto wspolne. Ogolnie nie moge narzekac na ten bank.Statement zawsze na czas,jak dzwonilam blokowac karty bedac w PL trwalo to nie dluzej nizeli 5minut.Ale minusem jest wizyta w banku,jak chce cos podpytac, dowiedziec sie itp.. czasami zanim mnie przyjma troche sie nasiedze.Moze dlatego ze nastepny oddzial santander jest dosc spory kawalek ode mnie... Raz tylko mialam nieudana rozmowe z konsultantka,ktora niedoslyszala i trzeba bylo powtarzac po kilka razy - sama zaproponowala,ze przelaczy do innego konsultanta.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,