Str 3 z 3 |
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-04-23 20:39 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Tak wygladają POLACY jak w tych postach .Obraz Polaka dla Polaka
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-04-25 20:05 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witaj Kuba jak masz ochte obrazac kogos to zle trafiles dupku z PKS tak sie sklada ze ja nie daje dupu nikomu i nie jestem pomywaczem Tym czym sie ja zajmuje sie tu w Angli to nie tajemnica jestem managerem sredniego szczebla i calkiem niezle misie wiedzie a na marginesie mam prawojazdy zawodowe na ciezarowki i uprawialem ten zawod kiedys i to co powiedzialem to bolesna prawda o kierowcach i ich wysokim mniemaniu o sobie
pozdrawiam wszystkich kierowcow poza frajerem KUBA |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-04-26 11:42 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
pracuje w firmie logistycznej która zatrudnia kierowcow rownież z Polski (obecnie ponad 40) bez potrzeby jezyka angielskiego (to sa proste przewozy od punktu A do B itp.)
Jesli chodzi o zarobki dla kierowcow C+E - srednio agencyjny moze dostac 8-10 funtow/h jesli posiada ADR stawka wzrasta o ok 1funta. Chcialbym zdementowac tutaj ze kierowca nie moze dostac 3000 bo wbrem temu co myslicie moze zarobic wiecej niz dyrektor firmy logistycznej - przyklad - przy przewozie paliw plynnych kierowcy moga zarobic nawet do 50k funtow rocznie policzcie sami ile to jest (oczywiscie to sa wyjatki) normalna placa to ok 22000-28000 funtow/rocznie. pozdrawiam |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-05-06 10:33 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Hmmmm....myśle kolego,że frajer to cie zrobił, spie.rdolił i ukiekł.O czym ty mówisz???!!!Znasz te realia???Jedyne na czym możesz sie znać to jak bujać jaja szkockim owcom!!!Z twoich "kompetentnych" wypowiedzi wynika tylko jedno...a mianowicie,że nie masz zielonego pojęcia o kierowcach!!!Jeśli ty masz prawo jazdy na ciężarówki...to ja jestem tą szkocką owcą,której bujasz jaja...Pozdrawiam cie kołysząco...
|
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-05-07 20:46 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
kolego pracujacy w firmie logistycznej moze moglbys pomoc mam prawko C+E, ADR i na Cysterny wszytkie klasy szukam roboty na zestawie cokolwiek mam male dziecko na utrzymaniu bede wdzieczny grzesiu@myrealbox.com
|
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-05-07 20:51 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Cytat: 26-04-2006, Anonim wrote: pracuje w firmie logistycznej która zatrudnia kierowcow rownież z Polski (obecnie ponad 40) bez potrzeby jezyka angielskiego (to sa proste przewozy od punktu A do B itp.) Jesli chodzi o zarobki dla kierowcow C+E - srednio agencyjny moze dostac 8-10 funtow/h jesli posiada ADR stawka wzrasta o ok 1funta. Chcialbym zdementowac tutaj ze kierowca nie moze dostac 3000 bo wbrem temu co myslicie moze zarobic wiecej niz dyrektor firmy logistycznej - przyklad - przy przewozie paliw plynnych kierowcy moga zarobic nawet do 50k funtow rocznie policzcie sami ile to jest (oczywiscie to sa wyjatki) normalna placa to ok 22000-28000 funtow/rocznie. pozdrawiam kolego pracujacy w firmie logistycznej moze moglbys pomoc mam prawko C+E, ADR i na Cysterny wszytkie klasy szukam roboty na zestawie cokolwiek mam male dziecko na utrzymaniu bede wdzieczny grzesiu@myrealbox.com |