MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kierowcy C+E, ADR

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-04-23 20:39 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Tak wygladają POLACY jak w tych postach .Obraz Polaka dla Polaka

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-04-25 20:05 (19 lat temu)

Anonim

Witaj Kuba jak masz ochte obrazac kogos to zle trafiles dupku z PKS tak sie sklada ze ja nie daje dupu nikomu i nie jestem pomywaczem Tym czym sie ja zajmuje sie tu w Angli to nie tajemnica jestem managerem sredniego szczebla i calkiem niezle misie wiedzie a na marginesie mam prawojazdy zawodowe na ciezarowki i uprawialem ten zawod kiedys i to co powiedzialem to bolesna prawda o kierowcach i ich wysokim mniemaniu o sobie
pozdrawiam wszystkich kierowcow poza frajerem KUBA

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-04-26 11:42 (19 lat temu)

Anonim

pracuje w firmie logistycznej która zatrudnia kierowcow rownież z Polski (obecnie ponad 40) bez potrzeby jezyka angielskiego (to sa proste przewozy od punktu A do B itp.)
Jesli chodzi o zarobki dla kierowcow C+E - srednio agencyjny moze dostac 8-10 funtow/h jesli posiada ADR stawka wzrasta o ok 1funta.
Chcialbym zdementowac tutaj ze kierowca nie moze dostac 3000 bo wbrem temu co myslicie moze zarobic wiecej niz dyrektor firmy logistycznej - przyklad - przy przewozie paliw plynnych kierowcy moga zarobic nawet do 50k funtow rocznie policzcie sami ile to jest (oczywiscie to sa wyjatki) normalna placa to ok 22000-28000 funtow/rocznie.
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-05-06 10:33 (19 lat temu)

Anonim

Hmmmm....myśle kolego,że frajer to cie zrobił, spie.rdolił i ukiekł.O czym ty mówisz???!!!Znasz te realia???Jedyne na czym możesz sie znać to jak bujać jaja szkockim owcom!!!Z twoich "kompetentnych" wypowiedzi wynika tylko jedno...a mianowicie,że nie masz zielonego pojęcia o kierowcach!!!Jeśli ty masz prawo jazdy na ciężarówki...to ja jestem tą szkocką owcą,której bujasz jaja...Pozdrawiam cie kołysząco...

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-05-07 20:46 (19 lat temu)

Anonim

kolego pracujacy w firmie logistycznej moze moglbys pomoc mam prawko C+E, ADR i na Cysterny wszytkie klasy szukam roboty na zestawie cokolwiek mam male dziecko na utrzymaniu bede wdzieczny grzesiu@myrealbox.com

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2006-05-07 20:51 (19 lat temu)

Anonim

Cytat:

26-04-2006, Anonim wrote:
pracuje w firmie logistycznej która zatrudnia kierowcow rownież z Polski (obecnie ponad 40) bez potrzeby jezyka angielskiego (to sa proste przewozy od punktu A do B itp.)
Jesli chodzi o zarobki dla kierowcow C+E - srednio agencyjny moze dostac 8-10 funtow/h jesli posiada ADR stawka wzrasta o ok 1funta.
Chcialbym zdementowac tutaj ze kierowca nie moze dostac 3000 bo wbrem temu co myslicie moze zarobic wiecej niz dyrektor firmy logistycznej - przyklad - przy przewozie paliw plynnych kierowcy moga zarobic nawet do 50k funtow rocznie policzcie sami ile to jest (oczywiscie to sa wyjatki) normalna placa to ok 22000-28000 funtow/rocznie.
pozdrawiam

kolego pracujacy w firmie logistycznej moze moglbys pomoc mam prawko C+E, ADR i na Cysterny wszytkie klasy szukam roboty na zestawie cokolwiek mam male dziecko na utrzymaniu bede wdzieczny grzesiu@myrealbox.com

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,