Str 2 z 3 |
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-03-22 20:35 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Na poczatek jak ktos ci da 5,05 brutto to bedzie dobrze poniewaz tu w angli nikt nie rozdaje pracy oprocz polakow sa tez ludzie z Afryki, Azji ,Europy, ktorzy mowia i pisza po angielsku
coprawda nas polakow jest dosc duzo ale za pochodzenie nie daja pracy tygodnowo musisz pracowac 48h pozdrawiam wes drodzy kierowcy |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-03-22 23:14 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Z tymi 5.05 to chyba przesadzasz i to nieźle
![]() ![]() |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-03-24 13:30 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
bez przesady panie kierowco a co musiales ukonczyc szkole zawodowa przy pekaesie zeby powozic ciezarowke Pamietaj o tym ze kazdy ma odpowiedzialne stanowisko nawet sprzataczka
pozdrawiam |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-03-25 13:20 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
W życiu nie chciałem zdyskredytować żadnej pracy!!!Jeśli tak to odebrałeś to przepraszam. Chodziło mi o stopień odpowiedzialności i trudności pracy. Kelnerką czy sprzątaczką może być każdy a kierowcą wydaje misię że nie i tyle...a zadałem takie pytanie, ponieważ wydaje mi sie że stawka 5.05 za godzine odkurzania a kierowania nieco sie rówżni...czy nie...???
pozdrawiam |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-03-29 11:32 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Bzdury piszesz, że szkoda słów. Oczywiście, że kierowca zarabia więcej niż sprzątaczka, czy kelnerka. I nie pisz bzdur, że to jest tak samo odpowiedzialne zajęcie.Człowieku jedziesz samochodem który ma 12 ton! To mała odpowiedzialność?
Ja pracuję w agencji kierowców i za 7,5 tony mam 7,50/h a za wieksze to 10/h, praca jest w sumie na telefon czsem parę dni nic a innym razem wszyscy na raz dzwonią i muszę niekiedy odmawiać. P.S. bardzo dobrze płaca za nadgodziny czsem nawet 14/h Pozdrawiam |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-04-04 15:39 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
bylem w firmie która zatrudnila polaka za kierowcé i mnie ju niechcieli przyjác bo tamten uczy sié ulic i skrzyzowa do rozwozenia zamówien po Londynie juz 3 miesiace i jeszcze nieumie. a tak pozatym lewostronny ruch na miescie to na poczatek tragedia,i wszystkie skrzyzowania i domy sa tu podobne do siebie, wiec niedziwie sie komus ze ma problemy z zapamietaniem drogi.a wg.mnie to kierowcy niebezpiecznie szybko tu jezdzá.
|
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2006-04-11 23:42 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
z tego co wiem to od zaraz kirowcow autobusow przyjmuja w BURY WE FIRSTcie.to jest na polnoc od manchester.przechodzisz cos jeaby test
![]() ![]() ![]() |
Anonim | Post #8 Ocena: 0 2006-04-13 17:53 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Ciekawy jestem jak tam wygląda stawka godzinowa??!!!
|
Anonim | Post #9 Ocena: 0 2006-04-20 15:42 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Wy kierowcy to macie jakiegos zajoba na swoim punkcie zawod o ktorym mowa to jeden z prostszych zawodow na swiecie i nie widze powodow do piania piesni zachwytu ! a moze to PKS - owski syndrom wywyzszania sie bo byl tak czas ze kerowca to cus jak jestes mlody to zobacz"daleko od szosy"
Kolgo 7and haf tony co to jest wagon wielki wyczyn kon tez tyle unesie i sie nie chwali |
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2006-04-21 13:44 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Jeśli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj placku...znając życie to jesteś pomywaczem w jakiejś szkockiej dziurze który, aby urozmaicić sobie życie daje dupy wszystkim okolicznym murzynom....
Pozdrawiam wszystkich kierowców, wiem jaka to ciężka praca a takie półmózgi jak to "cus" (analfabeta!)...niestety sie zdarzają. Pozdrawiam Kuba. |