|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-03-12 17:03 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witam! Jestem 24-letnim absolwentem historii jednej z polskich śmiesznych uczelni i jako kolejny bezrobotny zasile tą grupę już w czerwcu.Posiadam prawo jazdy kat.C+E,uprawnienia ADR i tak sobie pomyślałem, że może na obczyźnie przyjdzie mi godnie żyć. Mam pytanie do wszystkich, którzy choć w niewielkim stopniu może coś wiedzą na temat możliwości pracy jako kierowca z własnego doświadczenia i napiszą mi jak te realia się przedstawiają w Anglii. Z góry za wszystkie wiadomości, rady itd. serdecznie dziękuje.... i pozdrawiam.
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-03-15 16:22 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Kochany panie kierowco
Aby dostac tu prace jako kierowca musisz wykazac doswiadczenie nabyte w GB w Angli a tym bardziej jako kierowca ADR Jak mniemam to wogole nie pracowales w GB wiec i tak bedziesz mial problemy po przyjezdzie brak ubezpieczenia i niinych spraw spowoduje ze pochodzisz za najprostsza praca 2 do 4 tygodni i dadza ci part time na telefon za 160 tygodniowo gdzie 60funtow dasz na mieszkanie 30 na jedzenie 9 na bilet 5 na telefomn 10 na piwo i zostanie ci 45 GB jak dobrze pojdzie 45 razy 4 = 180 GB sam pomysl A najwazniejsze nie sluchaj fantastow pozdrawiam tedy1 |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2006-03-16 14:46 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Witam ponownie! Dziękuje tedy1 za zainteresowanie i odpowiedź. Mało tego, że nie pracowałem w GB to jeszcze nie pracowałem nigdzie nawet w polsce na ciężarówkach, ponieważ jestem na studiach dziennych
![]() ![]() ![]() |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2006-03-16 18:24 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
3000 tys chyba za 4 miesiace
Jesli planujesz tu przyjechac to musisz uzbroic sie w cierpliwosc po jakims czsie odczujesz polepszenie personalnej sytuacji ale sa warunki jak wszedzie 1 musisz miec prace 2 musisz mocno oszczedzac inaczej zaczniesz konsumpcje a to oznacza ze jak zarabiasz 1000GB i wydajesz w UK to jak bys zarabial 1000PLN i wydawal w polsce pozdrawiam tedy1 moj SKYPE tadeusz8161 |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2006-03-16 21:02 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
No to lipa straszna!!!Ogłaszają się tu różni goście z Polski odnośnie zatrudnienia kierowców. Dają 6-10 f/godz., jak to wygląda w rozmowie z Anglikiem też są takie stawki???łatwiej dostać prace na TIR-a czy na cieżarówke po mieście?z tego co mówisz wynika, że głupi barman zarobi więcej i to bez napiwków??!! Robie remont w mieszkaniu i troche ciężko z czasem.ale postaram sie odezwać jak najszybciej na skype. Pozdrawiam Kuba.
|
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-03-17 17:19 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Pozdrawiam
Nie trac ducha bedzie dobrze tadek oto moj email tedy1@vp.pl |
Anonim | Post #7 Ocena: 0 2006-03-21 13:38 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Ogłasza sie koleś że zatrudni kierowców C+E i ADR...proponuje 6-10 funtów za godz...to mało czy dużo jak na realia angielskie??trudniej jest znaleść prace z C niż na autobusach???
|
Anonim | Post #8 Ocena: 0 2006-03-21 18:26 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Na autobusach jest do dupy nedosc ze slabo placa to jeszcze wycieraja sie polakami taka jest prawda
pozdrawiam |
Anonim | Post #9 Ocena: 0 2006-03-21 22:56 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
To jaka jest stawka na autobusach za godzine????? ile godzin w miesiącu???taka bieda?????podobno mnóstwo kierowców wyjeżdza bo dobra kasa??!!
|
Anonim | Post #10 Ocena: 0 2006-03-22 16:47 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
Kuba
Jesli nadal jestes zainteresowany wyjazdem do GB to mam dla ciebie adres pewnej firmy napisz do mnie na skrzynke bo na forum sam rozumiesz za duzo chetnych pozdrawiam tadek |