MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kierowcy C+E, ADR

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-03-12 17:03 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam! Jestem 24-letnim absolwentem historii jednej z polskich śmiesznych uczelni i jako kolejny bezrobotny zasile tą grupę już w czerwcu.Posiadam prawo jazdy kat.C+E,uprawnienia ADR i tak sobie pomyślałem, że może na obczyźnie przyjdzie mi godnie żyć. Mam pytanie do wszystkich, którzy choć w niewielkim stopniu może coś wiedzą na temat możliwości pracy jako kierowca z własnego doświadczenia i napiszą mi jak te realia się przedstawiają w Anglii. Z góry za wszystkie wiadomości, rady itd. serdecznie dziękuje.... i pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-03-15 16:22 (19 lat temu)

Anonim

Kochany panie kierowco
Aby dostac tu prace jako kierowca musisz wykazac doswiadczenie nabyte w GB w Angli a tym bardziej jako kierowca ADR Jak mniemam to wogole nie pracowales w GB wiec i tak bedziesz mial problemy po przyjezdzie brak ubezpieczenia i niinych spraw spowoduje ze pochodzisz za najprostsza praca 2 do 4 tygodni i dadza ci part time na telefon za 160 tygodniowo gdzie 60funtow dasz na mieszkanie 30 na jedzenie 9 na bilet 5 na telefomn 10 na piwo i zostanie ci 45 GB jak dobrze pojdzie 45 razy 4 = 180 GB sam pomysl
A najwazniejsze nie sluchaj fantastow
pozdrawiam
tedy1

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-03-16 14:46 (19 lat temu)

Anonim

Witam ponownie! Dziękuje tedy1 za zainteresowanie i odpowiedź. Mało tego, że nie pracowałem w GB to jeszcze nie pracowałem nigdzie nawet w polsce na ciężarówkach, ponieważ jestem na studiach dziennych:)pół roku jako kurier na dostawczaku, około 400 tyś km osobówką takie mam tylko doświadczenie:)chciałem się dowiedzieć od kogoś kto to przeżył na własnej skórze jak to wygląda na miejscu...jakie są szanse...bo wspomniani przez Ciebie "fantaści" snuli bajki,że kierowca cięzarówy może wyciągnąć nawet do 3000 funtów przy dobrym wietrze...próbuje konfrontować te wiadomości z rzeczywistością:) Jeśli miałbyś troche czasu i chęci oczywiście zamienić kilka słów i uświadomić mnie do końca byłbym bardzo wdzięczny. Mój numer GaduGadu 6566345. Z góry dzięki za info, pozdrawiam serdecznie.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-03-16 18:24 (19 lat temu)

Anonim

3000 tys chyba za 4 miesiace
Jesli planujesz tu przyjechac to musisz uzbroic sie w cierpliwosc
po jakims czsie odczujesz polepszenie personalnej sytuacji ale sa warunki jak wszedzie
1 musisz miec prace
2 musisz mocno oszczedzac
inaczej zaczniesz konsumpcje a to oznacza ze jak zarabiasz 1000GB i wydajesz w UK to jak bys zarabial 1000PLN i wydawal w polsce
pozdrawiam
tedy1
moj SKYPE
tadeusz8161

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-03-16 21:02 (19 lat temu)

Anonim

No to lipa straszna!!!Ogłaszają się tu różni goście z Polski odnośnie zatrudnienia kierowców. Dają 6-10 f/godz., jak to wygląda w rozmowie z Anglikiem też są takie stawki???łatwiej dostać prace na TIR-a czy na cieżarówke po mieście?z tego co mówisz wynika, że głupi barman zarobi więcej i to bez napiwków??!! Robie remont w mieszkaniu i troche ciężko z czasem.ale postaram sie odezwać jak najszybciej na skype. Pozdrawiam Kuba.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2006-03-17 17:19 (19 lat temu)

Anonim

Pozdrawiam
Nie trac ducha bedzie dobrze
tadek
oto moj email
tedy1@vp.pl

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7 Ocena: 0

2006-03-21 13:38 (19 lat temu)

Anonim

Ogłasza sie koleś że zatrudni kierowców C+E i ADR...proponuje 6-10 funtów za godz...to mało czy dużo jak na realia angielskie??trudniej jest znaleść prace z C niż na autobusach???

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8 Ocena: 0

2006-03-21 18:26 (19 lat temu)

Anonim

Na autobusach jest do dupy nedosc ze slabo placa to jeszcze wycieraja sie polakami taka jest prawda
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #9 Ocena: 0

2006-03-21 22:56 (19 lat temu)

Anonim

To jaka jest stawka na autobusach za godzine????? ile godzin w miesiącu???taka bieda?????podobno mnóstwo kierowców wyjeżdza bo dobra kasa??!!

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #10 Ocena: 0

2006-03-22 16:47 (19 lat temu)

Anonim

Kuba
Jesli nadal jestes zainteresowany wyjazdem do GB to mam dla ciebie adres pewnej firmy napisz do mnie na skrzynke bo na forum sam rozumiesz za duzo chetnych
pozdrawiam
tadek

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,