|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2006-02-23 21:00 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
mam prosbe do wszytskich Polakow ktorzy sa w Manchester . moj chlopak przebywa własnie teraz w manchester , wywalili go z mieszkania i jego kolege tez obecnie szuka jakiegos mieszkania 2 pokojowego dla kumpla i dla nas . Niestety brakuje mu czasu na znalezienie czegokolwiek ze wzgledu na prace pracuje do pozna . teraz mieszka u jakis angoli jednym slowem pokoj jest malutki i spia we dwojke na podłodze . na Swoich znajomych niema co liczyc (Polakow) sa straszni , jeden drugiego by zabil z miła checia . Bardzo prosze o pomoc jesli ktos słyszał o takim mieszkaniu(oczywiscie zeby cena nie wybiła nam oczu ) prosze dajcie znac najlpiej gdyby te mieszkanie było na Salford , ja nie mam jak mu pomoc jedynie w taki sposob, przez to ze stracil mieszkanie nie moge do niego jechac a bardzo za nim tesknie . Naprawde bylabym bardzo wdzieczna za jakiekolwiek informacje . z gory dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2006-02-26 22:11 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
mamy miejsca w mieszkaniu w Bury(autobus 98 z salford), 30f, więc jakby co to nie ma problemu...
|
|