MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Informacja dla osób szukających mieszkania

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lobo

Post #1 Ocena: 0

2006-02-25 11:44 (19 lat temu)

lobo

Z nami od: 18-02-2006

Cytat:

23-02-2006, Anonim wrote:
lobo mam do ciebie takie pytanie , moj chlopak obecnie przyebywa w manchester na polakow niema co liczyc , wywalili jego i jego kolege z mieszkania teraz mieszka u angoli ale ta chata jest straszna . szuka jakiegos mieszkania najlepiej 2 pokojowego ja chce do niego wyleciec ale teraz niemam jak , jest mi z tgeo powodu bardzo smutno bo nbardzo za nim tesknie a on pracuje do pozna i niema jak znalesc mieszkania . teraz przejde do rzeczy widze ze mniej wiecej sie znasz na mieszkaniach moze wiesz gdzie mozna takie mieszkanie znalesc 2 pokojowe jakis adres moze masz lub telefon cokolwiek najlepiej zeby ta chata byla na salford . bylabym bardzo wdzieczna gdybys mogl mi pomoc . :)
p.s chodzi mi o Polakow jego znajomych bez jakis skojarzen prosze po prostu sa podli nasi znajomi
szczerze piszac to polecam www.gumtree.co.uk tam latwo znalezc jakis flacik ale o 2pokojowych to nie slyszalem ale nie twierdze ze nie ma wiekszosc moich znajomych mieszka w takich flatach jak ja tzn ok4-5 sypialni salon kuchnia . acha niech sprawdzi na sklepie polskim jest troche ogloszen wiekszosc z okolic salfordu lub chittam hill
lobo

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,