MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Informacja dla osób szukających mieszkania

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sikor17

Post #1 Ocena: 0

2006-02-20 18:45 (19 lat temu)

sikor17

Z nami od: 20-02-2006

Witam
Jeżeli ktoś poszukuje mieszkania tanio, to mogę polecić firmę RK Manchester LTD. Wynajmowałem od nich mieszkanie i mogę zdecydowanie polecić. Firma posiada coś koło 30 mieszkań na Salfordzie. Cena za tydzień to 35 funtów. Na początek należy wpłacić depozyt za tydzień z góry. Mieszkania są 8 osobowe. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to podaję numer telefonu: 07845706785. Właściciel nazywa się Rostislav. Jak będziecie dzwonić to możecie się powołać na mnie, to gość będzie wiedział o co chodzi ;-). Powodzenia
Marek

PS. Strona internetowa tej firmy i e-mail:
http://www.ubytovani-manchester.cz/
info@rkmanchester.cz

[ Wiadomość edytowana przez : sikor17 on 20-02-2006 18:45 ]

[ Wiadomość edytowana przez : sikor17 on 20-02-2006 18:46 ]
Marek

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-02-20 21:18 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

nie zartuj...gdzie w londnie sa mieszkania od 35f za tydzien...sama swoje zamienie...

Do góry stronyOffline

hombre

Post #3 Ocena: 0

2006-02-21 11:38 (19 lat temu)

hombre

Z nami od: 01-02-2006

Gosc chyba wyraznie pisze o Manchester? Tu tyle kosztuja. Sam place 28£ tygodniowo plus media. Srednio 31 na tydzien. Piec osob w mieszkaniu, full osprzecione. Po jednej osobie w pokoju (to niestety jest warunek od Landlorda...). Pol godziny "z buta" od centrum. Mozliwe? Dla tego wole Manchester od Londynu...

Do góry stronyOffline

hombre

Post #4 Ocena: 0

2006-02-21 12:37 (19 lat temu)

hombre

Ale po co ja to pisze, zeby zachecic nastepnych gamoni do przyjechania tu? a po co mi to? I tak juz za czesto slysze ten Polski jezyk...

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-02-21 16:14 (19 lat temu)

Anonim

Dzieki Marek! Milo ze ktos potrafi polecic tez cos innym niz tylko sie dowiedziec i trzymac informacje dla siebie, nie wiem zreszta po co, jak kolega hombre. A przy okazji hombre, moze ty sam jestes gamoniem, ludzie podobno krytykuja innych za te cechy ktorych sami w sobie nie lubia. ty masz jakichs przyjaciol? pewnie kiepskich, ale i tak im wspolczuje, bo byc twoim znajomym to chyba przeklenstwo.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2006-02-21 18:43 (19 lat temu)

Anonim

5 osob w mieszkaniu... :-o
hehehehehehehhe

Do góry stronyOffline

lobo

Post #7 Ocena: 0

2006-02-22 15:24 (19 lat temu)

lobo

Z nami od: 18-02-2006

Z czego sie kolego smiejesz? Ja tez mieszkam we flacie w 5 osob i jest git.
lobo

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8 Ocena: 0

2006-02-22 21:14 (19 lat temu)

Anonim

gratuluje :-]

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #9 Ocena: 0

2006-02-23 20:41 (19 lat temu)

Anonim

lobo mam do ciebie takie pytanie , moj chlopak obecnie przyebywa w manchester na polakow niema co liczyc , wywalili jego i jego kolege z mieszkania teraz mieszka u angoli ale ta chata jest straszna . szuka jakiegos mieszkania najlepiej 2 pokojowego ja chce do niego wyleciec ale teraz niemam jak , jest mi z tgeo powodu bardzo smutno bo nbardzo za nim tesknie a on pracuje do pozna i niema jak znalesc mieszkania . teraz przejde do rzeczy widze ze mniej wiecej sie znasz na mieszkaniach moze wiesz gdzie mozna takie mieszkanie znalesc 2 pokojowe jakis adres moze masz lub telefon cokolwiek najlepiej zeby ta chata byla na salford . bylabym bardzo wdzieczna gdybys mogl mi pomoc . :)
p.s chodzi mi o Polakow jego znajomych bez jakis skojarzen prosze po prostu sa podli nasi znajomi

Do góry stronyOffline

hombre

Post #10 Ocena: 0

2006-02-25 11:25 (19 lat temu)

hombre

Cytat:

21-02-2006, Anonim wrote:
A przy okazji hombre, moze ty sam jestes gamoniem, ludzie podobno krytykuja innych za te cechy ktorych sami w sobie nie lubia. ty masz jakichs przyjaciol? pewnie kiepskich, ale i tak im wspolczuje, bo byc twoim znajomym to chyba przeklenstwo.

Masz koles racje. Nie powinienem napisac "gamoni", tylko "S...synow" i innych takich. Czemu? Maly przzyklad o Polakach w UK: Kumpel umawial sie przez telefon w sprawie pracy. Wszystko dogral - mial sie stawic tam na okreslona godzine. Jego rozmowe uslyszal inny polaczek. I co? Poszedl tam godzine wczesniej, "objechal" mojego kumpla do szefa, ze ten jest taki czy owaki. I zabral mu prace. Zeby dla siebie, ale nie. Sprzedal ja jakiejs Ruskiej...
A przy okazji, Anonimku (gratulacje za odwage. Co za brawura - pisac jako "anonim"), ile razy zdazylo Ci sie po uslyszeniu naszego jezyka zagadac do rodaka na ulicy? Pomagac w sklepie czy autobusie komus, kto ma problemy z angielskim? A moze odwrotnie? Ktos pomogl Tobie???

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,