Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Manchester » praca

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Manchester" opiekują się: Redakcja, frelcia, FREDD

Strona główna » Manchester » praca

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
Anonim

Post #1

2006-02-16 13:51 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

szukajcie a znajdziecie .CHCIELISCIE UNI TO JA MACIE CODZIENNIE WJEZDZA DO UK 1000CE POLAKOW POCO .... PLACZA KRADNA PIJA PSUJA INNYM REPUTACJE WRACAJCIE DO POLSKI . PRZEDTEM BYL HOMEOFFICE I CALE TE SZUMOWINY WRACALY DO POLSKI A TERAZ CO NIESTETY WOLNA AMERYKANKA POCO.... TYLKO NARZEKAJE JAK TO CIEZKO A CZY KTOS POWIEDZIAL ZE BEDZIE LEKKO WRACAJCIE DO KRAJU DARMOZJADY ,PIJACY ZEBRACY HULIGANIE BEZDOMNI

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2006-02-23 14:03 (3 lata temu)

Jestem Polką i muszę przyznać że jesteś niesprawiedliwym tchórzem, może i zdarzają się przypadki ludzi którzy żle się zachowują i besztają swój kraj Polskę. A le ty musisz być nie lepszy jak tak oceniasz wszystkich Polaków, OCENIASZ LUDZI SWOJą MIARKą. Chyba nie układa ci się w życiu i zazdrościsz innym wszystkiego. WSPółCZUJę CI!!!

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3

2006-02-23 18:45 (3 lata temu)

a ty kim jestes bur... bo inaczej niemoge cie okreslic. oceniasz polakow bardzo ogulnikowo
niewidzisz tych ktozy dali ci prace wielu polakow pomoglo innym zakaladajac swojetu w anlii pewnie sam pracojesz z polakami w polskiej firmie wiec nie pieprz takich pierdul podzielam zdanie kolezranki ze cenisz innych swoja miarka i sam jestes szumowina piszac takie gowna psojesz polakom reputacie

Do góry stronyOffline