Ale moze dobrze bo jest za czym tesknic,ech...

do tych pól malowanych zbożem rozmaitem
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Str 4 z 9 |
|
---|---|
stokrotka8888 | Post #1 Ocena: 0 2010-08-15 13:10:28 (15 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: stockport |
Cytat: Ale moze dobrze bo jest za czym tesknic,ech... ![]() do tych pól malowanych zbożem rozmaitem ![]() ![]() ![]() ![]() |
Post #2 Ocena: 0 2010-08-15 13:21:34 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
polock | Post #3 Ocena: 0 2010-08-15 13:48:09 (15 lat temu) |
Z nami od: 21-04-2008 Skąd: midland |
potwierdzam jest nam tu lepiej zzznacznie Lepiej! , z reszta moje dzieci i tak nie wiedza jak jest w polsce nie maja pojecia jakie cisnienie jest w polskich szkolach , a kiedy juz je ukonczysz to nie wiesz co ze soba zrobic , oby one nie musialy przezywac tych polskich stresow, bynajmniej dzieciaki nie chca zmieniac obecnego stylu zycia na polski! wiec nawet one na tyle dostrzegaja roznice ze jest tu lepiej . no coz tam twoj dom gdzie twoja praca powiadaja - a jesli w komplecie z rodzina to juz pelnia szczescia bo czegoz chciec wiecej prawda... slonca to z pewnoscia by sie przydalo na ale do wloszech to juz nie wracam ooooo nie!
![]() ...lepiej to juz nam chyba nigdzie nie bedzie w najblizszych latach السلام عليكم
|
godkalbn | Post #4 Ocena: 0 2010-08-15 14:06:12 (15 lat temu) |
Z nami od: 14-07-2010 Skąd: Scunthorpe |
![]() [ Ostatnio edytowany przez: godkalbn 15-08-2010 14:06 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2010-08-15 14:49:45 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Coz finansowo jest mi tu napewno lepiej i nawet nie mam co porownywac ,odnosnie innych spraw ,nie mam problemu bo jestem stworzenie jak kot spadajace na cztery lapy ,wszedzie mi dobrze bo zadnego miejsca nie odbieram jako "swoje " czy " u siebie " ,szybko sie odnajduje w nowych sytuacjach ,nie mam problemu z asymilizacja ,jestem otwarta na ludzi i szybko nawiazuje kontakty ,z przymruzeniem oka podchodze do innych jak i do siebie,dzieki czmu jest mi tu dobrze ,zreszta juz kiedys w innym temacie sie wypowiedzialam czuje sie bardziej czlowiekiem (obywatelem swiata ) niz kimkolwiek innym wiec nie ma znaczenia dla mnie gdzie jestem jak dlugo mam dach nad glowa , zdrowie mi sluzy i spelniam sie jako czlowiek .
Tesknota az tak bardzo mi nie doskwiera ,bo w sumie ludzi za ktorymi tesknie moge policzyc na palcach jednej dloni zreszta jestesmy w stalym kontakcie . Tak samo ciezko poznac mi kogos wartosciowego w Polsce jak i w Anglii ale jest to mozliwe ,tutaj rowniez ,nawet dzieki temu portalowi udalo mi sie poznac kilka naprawde wartosciowych ludzi , z ktorymi jestem w kontakcie i ktorych szanuje Podobalo mi sie stwierdzenie Starki w innym temacie : Cytat: znajomych można znalezć wszędzię , tylko trzeba chcieć . Cały nasz świat jest zamknięty ... w naszych głowach i to my decydujemy o jego wielkości .
Niemniej mimo moich osobistych uczuc jestem w stanie zrozumiec innych i uszanowac ich teskonote i rozdarcie Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2010-08-15 14:58:23 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kinga77 | Post #7 Ocena: 0 2010-08-15 14:59:10 (15 lat temu) |
Z nami od: 04-08-2008 Skąd: UK |
Nie zebym bardzo kochala ten kraj,czy jakikolwiek inny,bo patriotka napewno nie jestem,Raczej czuje sie obywatelem swiata
![]() Fajnie jest poczytac pozytywne wypowiedzi,a nie wysluchiwac narzekan na wszystko jak w PL,czemu sie specjalnie nie dziwie,bo nie da sie tam normalnie egzystowac, No ale coz co kraj to obyczaj Moze brakuje mi tu przestrzeni,ale takiej jak mi potrzeba to w PL tez nie znajde,Chyba do Nowej Zelandii musze sie udac ![]() Pozdrawiam wszystkich pozytywnie myslacych i zadowolonych z zycia ![]() |
Post #8 Ocena: 0 2010-08-15 15:04:49 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
staryznajomy | Post #9 Ocena: 0 2010-08-15 15:18:07 (15 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2010-08-15 10:57:19, Phoney napisał(a): Kocham to mocne slowo.... Mieszkam,żyje,jest mi tutaj dobrze ale jak kiedyś powiedział Franek Dolas: Polska jest tylko jedna..... A to dla tych co zapomnieli ![]() nie tęsknicie za tym? ![]() ![]() ![]() przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że:
?v=ZXNx4g960-I
|
kksiezniczka | Post #10 Ocena: 0 2010-08-15 15:26:31 (15 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Ja się nie będę rozpisywać.Po prostu lubię być tu i dobrze mi tu
![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|