Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Manchester » potrzebuje waszej pomocy.... |
| Autor | (Odpowiedzi: 6) |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2006-01-14 09:56 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
Witam!!!
Wraz z mała grupka przyjacioł chciałbym z bydgoszczy polecieć do londynu, a następnie do manchesteru.... Prosiłbym was o informacje na temat cen biletów (na pociąg Londyn-Manchester), na mecz Manchesteru united na Old Trafford i w koncu na możliwosci najtańszego noclegu....ten wyjazd miałby trwac kilka dni.... jesli wolicie mi napisać na melia to bardzo prosze: manuelo@poczta.fm Za wszelkie informacje bede bardzo wdzięczny..... |
| tomaszlisiecki | Post #2 2006-01-14 22:30 (3 lata temu) |
Z nami od: 25-12-2005 |
pochodze z bydgoszczy :) mieszkam w stockporcie. najtaniej ci chyba wyjdzie mimo wszystko samolot londyn-manchester... pociag to kwestia 120 funtow :P noclegi... najtaniej jest w schroniskach. napisz mi na maila kto jedzie.. moze sie znamy :)
|
| Anonim | Post #3 2006-01-14 22:46 (3 lata temu) |
|
a mógłbys mi podać ceny takiego lotu do manchesteru?? i ceny w schronisku??
Z góry dzieki.... |
| Anonim | Post #4 2006-01-15 06:27 (3 lata temu) |
|
|
| Anonim | Post #5 2006-01-15 06:31 (3 lata temu) |
|
|
| Anonim | Post #6 2006-01-15 22:13 (3 lata temu) |
|
a jak tam ceny na biletów mecze manchesteru united??
|
| Anonim | Post #7 2006-02-08 16:43 (3 lata temu) |
|
Witam,
pochodze ze Swinoujscia 16.02 lece do Menchesteru zakwaterowanie bede miala chodzi mi o to gdyby ktos zyczliwy mogl dac pare namiarow w sprawie pracy np. fabryka , pomoc gastronomiczna itp.Jezyk angielski nie znam perfekt ale napewno sie porozumie jak na poczatku zalezy mi szlifowaniu jezyka pozniej kazdy wie ze juz jest z gorki. Moj emile djbe@op.pl |