MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wyjazd za chlebem

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2006-01-11 18:39 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam wszystkich!
W lutym razem z chłopakiem wybieram się do Manchesteru, wiem że ten temat był wałkowany chyba z 1000000 razy ale powiedzcie mi czy znając język angielski w stopniu co tu dużo mówić słabym jest szansa na znalezienie jakiejkolwiek pracy np. cleanera czy coś podobnego. Mój chłopak zna język dość dobrze ale jedziemy w ciemno i nie wiem czy coś znajdziemy, napiszcie jak ma się rynek pracy w Manchesterze, jest już przepełniony czy da radę jeszcze coś znaleźć:)

Lena

A jeszcze jedno ktoś już chyba o to pytał ale nie było żadnych odpowiedzi o firmę NOARA Property też się natknęłam na ich stronę jak coś wiecie to piszcie.
Z góry dziękuję

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Swoop

Post #2 Ocena: 0

2006-01-18 17:19 (19 lat temu)

Swoop

Z nami od: 03-01-2006

zerknij tu:

[ Wiadomość edytowana przez : Redakcja on 22-01-2006 14:43 ]
Pozdrawiam Pawel

Do góry stronyOffline

Strona WWW

mikita2003

Post #3 Ocena: 0

2006-01-20 20:39 (19 lat temu)

mikita2003

Z nami od: 28-06-2005

witam znam jeden nr agencji co oferuje prace w fabrykach
w tej agencji pracuje polka Natalia nr 01614805300 jest to w stock porcie niedaleka manch pozdr

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-01-23 21:29 (19 lat temu)

Anonim

Dziękuję bardzo!!
Dostałam zaproszenie z polskiej agencji zajmującej się rekrutacją pracowników do Anglii i mam nadzieję że jednak nie będę jechała w ciemno:) - stanowisko to pracownik linii produkcyjnej- ale czeka mnie jeszcze rozmowa z Anglikiem może ktoś z was był na podobnej rozmowie i mógł by mi coś poradzić. Co prawda nie bardzo wiem co będę robić na tej lini ale mam nadzieję że dam radę:)
Najważniejsze żeby mnie przyjeli
lena :-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2006-01-26 20:27 (19 lat temu)

Anonim

Cytat:

23-01-2006, Anonim wrote:
Dziękuję bardzo!!
Dostałam zaproszenie z polskiej agencji zajmującej się rekrutacją pracowników do Anglii i mam nadzieję że jednak nie będę jechała w ciemno:)

Jakieś szczegóły lub kontakt do tej agencji? Wybiram się do Sheffield 7 lutego i również szukam czegoś dla siebie...

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2006-02-04 15:31 (19 lat temu)

Anonim

Tez bym byl wdzieczny za podanie jakis szzcegolow dotyczacych tej agencji Jestem teraz w Manchesterze mam prace ale chcial bym ja zmienic A czy ta agencja oferuje tylko prace jak sie jest w Polsce czy rowniez jak sie jest zagranica Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,