MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Bono

Post #1 Ocena: 0

2006-01-09 19:27 (19 lat temu)

Bono

Z nami od: 09-01-2006

Witam wszystkich
Mam 49 lat
Pod koniec lutego wybieram się do Manchesteru mam tam znajomych a wiec łatwiej będzie mi przeżyc ten początkowy okres
Jestem elektrykiem w mniejszym stopniu instalatorem a bardziej elektrykiem przemysłowym i automatykiem mam uprawnienia SEP do 20kV pomiarówke i wiele innych znam obsługę kompa tzn. MS Word, Excel, AutoCAD , Autodesk Inventor , umiem programować, Siemens LOGO!Soft oraz Step 7 zarówno FBD jak i LAD z innym oprogramowaniem też powinienem sobie poradzić Nie są mi obce zarówno pace montażowe jak i konserwacja, .sporo zajmowałem się obsługą zarówno sieci telefonicznych jak i central (przede wszystkim Siemens} np. Hicom 300. Najgorsze jest chyba to że niezam angielskiego a niemiecki chyba zbytnio mi się nie przyda. Powiedzcie jaką mam szanse na znalezienie pracy.
:-(
Bono

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2006-01-09 23:03 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Swoop

Post #3 Ocena: 0

2006-01-10 11:58 (19 lat temu)

Swoop

Z nami od: 03-01-2006

Cytat:

09-01-2006, Anonim wrote:
sorki ale ja nie czaje ludzi takich jak ty.. wybierasz sie do tego kraju mimo iz nie znasz jezyka? beda toba pomiatali gorzej niz w Polsce... jak bedziesz mial tyle szczescia ze znajdziesz jakakolwiek prace to i tak beda cie w niej traktowali jak smiecia... lepiej siedz w Polsce.. jakie pieniadze sa takie sa.. ale przynajmniej wiesz ze ktos na ciebie bluzga. Pozdrowienia!

sorki, ale Ty nie jesteś od rozumienia takich "rzeczy" ani kolega o to nie pytał, czy go zrozumiesz. Chciał porady i tyle. Nic więcej.

Moje zdanie jest takie ze znalezieniem pracy może być ciężko, głównie z dogadaniem się, ale z tego co widzę masz dużo umiejętności, wiedzy i doświadczenia (przynajmnie w polsce), więc gdyby nie ten język nie miał byś myślę najmniejszych problemów. Niestety trzeba sobie to jasno powiedzieć (co zapewne wiesz) język to podstawa :(

zerknij na to, moze warto by od tego zacząć:
- http://www.itcpraca.pl/pracazag.php?kraj=1&branza=18&prbaza=pracazag&pid=139
- http://www.itcpraca.pl/pracazag.php?kraj=1&branza=17&prbaza=pracazag&pid=126

życzę powodzenia :)

[ Wiadomość edytowana przez : Swoop on 10-01-2006 12:02 ]
Pozdrawiam Pawel

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-01-12 01:15 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

trzymam kciuki za kolege Bono., bo sam jestem z podobnej fali wiekowej i jezykowej.Tez zamierzam po pierwszym kwartale jechac ale chyba samochodem.Ty masz jeszcze troche czasu na kopa jezykowego.Przeciez za miesiac mozna sie ze 3oo slowek nauczyc.A to juz cos! np dla zakonnicy wystarczy znajomosc 5o slow ? obawiam sie ze moi przedmowcy mieli racje co do pracy jej sfery socjologicznej.Przezyjesz szok. A moze zacznij uczyc sie plumberki to takie teraz europejskie ???????? Pozdrawiam Oldboy.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,