MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca w okolicach Manchesteru

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 4 z 8

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

lobo

Post #1 Ocena: 0

2006-02-21 11:57 (19 lat temu)

lobo

Z nami od: 18-02-2006

zastanawiam sie co za durny anonim grzebie w tym gownie ktore jest ogloszeniem od (chyba) nieistniejacej alicji. prawdopodobnie jest to podpucha dla szukajacych pracy.
lobo

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2006-02-21 16:20 (19 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

a moze alicja juz znalazla kogo chciala i nie raczy poinformowac o tym na forum. hmmm...

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2006-02-23 08:21 (19 lat temu)

Anonim

pani alicja istnieje ale trzeba do niej zadzwonic podala numer telefonu.najprawdopodobniej jest to agencja pracy.ale poprostu zadzwon i popros pania alicje do telefonu.sprawdzone!pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2006-02-24 09:50 (19 lat temu)

Anonim

LUDZIE!!! JEST NAPISANE ZE MACIE DZWONIC.TO ONA MA DO WAS SIE ODEZWAC CZY WY DO NIEJ .A WY CZEKACIE NA ODPISANIE NA EMAIL.DZWONIC A NIE LAMENTOWAC

Do góry stronyOffline

lobo

Post #5 Ocena: 0

2006-02-25 11:30 (19 lat temu)

lobo

Z nami od: 18-02-2006

mowie wam ludzie dajcie sobie spokoj z pania alicja dzwonilem tam i rzeczywiscie jest agencja ale pani ktora ze mna rozmawialala stwierdzila ze pracy niema a na pytanie o rejestracje odparla ze nie trzeba a tak w ogole to ona jest tylko ksiegowa a ogloszenie na forum jest stare i juz . nie wierzycie dzwoncie ale szkoda czasu ,nadziei i kilku pensow.
lobo

Do góry stronyOffline

Olympia

Post #6 Ocena: 0

2006-03-17 16:41 (19 lat temu)

Olympia

Z nami od: 12-01-2006

Stanowska dostepne na dzien dzisiejszy 16.03.06
Leeds: Perm Plant Fitter / Engineer - start asap
Perm Labourer Driver (up to 7.5 tonne) - start asap
Perm Joiner - start asap

Manchester: Permanent HGV Driver - start asap
Temp Labourer Driver - April to Sept/Oct

Liverpool: Permanent Plant Fitter / Engineer - start asap
Temp Labourer - April to Sept/Oct

Nottingham: Temp Labourer Driver - April to Sept/Oct

Wszystkie wymagaja znajomosci jezyka. Jesli ktos jest zainteresowany prosze o cv alicja@olympiacontracts.co.uk lub tel 0161 475 0696

Dla kolegi, ktory sie o mnie zle wypowiadal. Tak, w mojej agencji wystarczy rejestracja telefoniczna, dokumenty podpisuje sie juz po znalezieniu stanowiska pracy. Tak jestem ksiegowa, ale tez konsultantem. I gdyby nie ja, kolega ktory narzekal ze rozmawia z ksiegowa, niemogl by sie dogadac z nikim innym bo tylko ja mowie tutaj po angielsku i po polsku :-)

[ Wiadomość edytowana przez : Olympia on 17-03-2006 16:42 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Anonim

Post #7 Ocena: 0

2006-03-21 18:23 (19 lat temu)

Anonim

Witaj Alicjo
Jestem zainteresowany praca kierowcy podalas ze w Manchester jest Permanent HGV Driver - start asap Mozesz podac jakies szczegoly w jakiej dzielnicy, jakie wynagrodzenie, jakia poprzeczke stawia pracodawca Ja pracuje dla pewnej firmy w Trafford Park ale chce zmienic na bardziej poplatna pow 280 per week podam Ci moj tel stacjonarny 0161 2267486
pozdrawiam
Tadeusz Musial

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8 Ocena: 0

2006-03-30 15:43 (19 lat temu)

Anonim

czesc jesli masz jakies propozycje prosze wyslij mi oferte pod adres kiko79@op.pl Mieszkam w Manchesterze posiadam samochod angielski komunikatywny

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #9 Ocena: 0

2006-03-30 19:25 (19 lat temu)

Anonim

witam, jestem w Anglii i wiem jedno, nikt kto pracuje w agencji nie szuka chetnych do pracy... dlaczego? bo chetnie sami sie do nich zglaszaja w takich ilosciach ze nie maja czasu nawet dla nich... Jaki wniosek z tego... Alicja robi Was wszyskich w jajo.... hihihihi Pozdrawiam... i zycze wiecje szczescia... Ps. mam nadzieje ze sie myle
:-Y

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #10 Ocena: 0

2006-03-30 19:30 (19 lat temu)

Anonim

Witaj Alicja, Jestem w Manchester a dokladnie w Altrincham. Ma prawo jazdy kat. B i angielski w stopniu komunikatywnym. Dziekuje za wszelkie informacje... luzak2121@o2.pl
:-(

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,