MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polski kebab

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9.7 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8.7 | 9.7 | 10.7 | 11.7 | 12.7 | ] - Skocz do strony

Str 9.7 z 13

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

polskismak

Post #1 Ocena: 0

2011-01-26 22:47:40 (14 lat temu)

polskismak

Posty: 735

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Skąd: londyn

rastapha a co to takiego?
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

rastapha

Post #2 Ocena: 0

2011-01-26 22:51:30 (14 lat temu)

rastapha

Posty: 192

Mężczyzna

Z nami od: 25-08-2010

Skąd: stockport, manchester

Cytat:

2011-01-26 22:47:40, polskismak napisał(a):
rastapha a co to takiego?

to taka potrawa staropolska. tu masz jakis przykladowy przepis <a href="http://www.przepisy.rzeszow.pl/content/cynadry-wo%C5%82owe-duszone" target="_blank" target="_new">przepishttp://www.przepisy.rzeszow.pl/content/cynadry-wo%C5%82owe-duszone</a>
ale szczerze mowiac nigdy ich nie robilem. moja babcia zawsze je robila.

[ Ostatnio edytowany przez: rastapha 26-01-2011 22:56 ]

wykanczam wnetrza a nie ich wlascicieli:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

rastapha

Post #3 Ocena: 0

2011-01-26 22:54:58 (14 lat temu)

rastapha

Posty: 192

Mężczyzna

Z nami od: 25-08-2010

Skąd: stockport, manchester

http://gotowanie.onet.pl/31065,0,1,cynadry_duszone_na_ostro,ksiazka_przepis.html
wykanczam wnetrza a nie ich wlascicieli:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #4 Ocena: 0

2011-01-26 22:55:48 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

staryznajomy

Post #5 Ocena: 0

2011-01-26 22:56:23 (14 lat temu)

staryznajomy

Posty: n/a

Konto usunięte

Cytat:

2011-01-26 22:45:29, polskismak napisał(a):
Cytat:

przez 40 minut kobieta potrafi być w niebie nie tylko w Radomiu(zależy to tylko od tego na czym jedzie):-]:-]:-]


Jak to na czym ? na zwierzu jechała

znaczy sie fiatem panda
jak pan/da(radę) to nawet kilka razy w niebie:-]:-]
przesłodziutka, radośnie skacząca małpeczka... to jednak nie ja. i dodam jeszcze że: ?v=ZXNx4g960-I

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

rastapha

Post #6 Ocena: 0

2011-01-26 22:59:46 (14 lat temu)

rastapha

Posty: 192

Mężczyzna

Z nami od: 25-08-2010

Skąd: stockport, manchester

Cytat:

2011-01-26 22:55:48, leonka napisał(a):
Pierogi ruskie - zwane tez leniwymi

I znalazlam taki kwiatek: ruskie pierogi po angielsku:-o;-):
(ze strony: Szlifuj swoj angielski)

Pies Ruthenian

Ingrediends:
On cake:
400 I play {gramme} flours
1 egg
3/5 glasses cold waters
Salt

On stuffing
750 I gramme of potatoes
250 I gramme of cottage cheese
2 onions
1 clove of garlic
2 spoons of butter
1 spoon of oil
Salt, pepper

Manner of making:

Stuffing: Potatoes to peel and to cook in salted water. Onions to peel, to chop and to fry on butter together with crushed garlic. To connect with milled cottage cheese, rubbed with potatoes. To season to taste strongly to taste salt and with pepper.
Cake: From flours, of vitelluses (to jest zoltko;-)) and waters and particles of salt to knead cake to produce it by about 5 minutes. Then thinly to pin, with large glass to cut out circles. On every from them to put after tea-spoon stuffing and exactly to stick together. To cook in large quantities salted of boiling water with particle of oil to moment till will sail out on top.
Serve with fried bulb (chodzilo o cebule)

Time preparations: 60 of minutes
:-]:-]:-]

no troche sie ruznia od naszych polskich.
wykanczam wnetrza a nie ich wlascicieli:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2011-01-26 23:06:07 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

LekarzDrzew

Post #8 Ocena: 0

2011-01-26 23:06:30 (14 lat temu)

LekarzDrzew

Posty: 856

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2009

Skąd: Mansfield

Cynadry kojarze pilskismak jako fachowiec dlaczego nie mozna kupic podrobow drobiowich..Serc.zoladkow itp..Ludzie kupic nie chca?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

rastapha

Post #9 Ocena: 0

2011-01-26 23:10:52 (14 lat temu)

rastapha

Posty: 192

Mężczyzna

Z nami od: 25-08-2010

Skąd: stockport, manchester

Cytat:

2011-01-26 23:06:30, LekarzDrzew napisał(a):
Cynadry kojarze pilskismak jako fachowiec dlaczego nie mozna kupic podrobow drobiowich..Serc.zoladkow itp..Ludzie kupic nie chca?

bo nie wiedza co dobre? znam jeden sklep w UK gdzie mozna kupic takie przetwory:-P
wykanczam wnetrza a nie ich wlascicieli:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer gadu-gadu

polskismak

Post #10 Ocena: 0

2011-01-26 23:12:54 (14 lat temu)

polskismak

Posty: 735

Mężczyzna

Z nami od: 05-01-2011

Skąd: londyn

problem w tym że chcą aż za bardzo i są to produkty silnie deficytowe , ludzie sie często wkurzali zamawiając serca czy żołądki z kurczaków nie otrzymując ich dlatego wykresliłem z oferty, mam w ofercie indycze są dobre ale nie aż tak jak drobiowe , to moje zdanie na temat
polskismak co uk Świeże wędliny prosto z Polski na Twoim angielskim stole , największy wybór , najlepsze ceny , dostawa do domu gratis. płatność przy dostawie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Strona 9.7 z 13 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8.7 | 9.7 | 10.7 | 11.7 | 12.7 | ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia


 
  • Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,