Str 2.7 z 13 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2009-07-07 22:12:07 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2009-07-07 22:22:56 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
littleflower | Post #3 Ocena: 0 2009-07-07 22:47:40 (16 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
a mozesz podac cos wiecej z menu ?
i wogole troszke wiecej autoreklamy "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Post #4 Ocena: 0 2009-07-08 09:27:37 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kingazkl1 | Post #5 Ocena: 0 2009-07-08 14:04:31 (16 lat temu) |
Z nami od: 02-02-2009 Skąd: Manchester |
Już mi się podoba !!!! ale by się coś polskiego, dobrego zjadło!!!!!!!na pewno zawitam
K,A,F,A...
|
|
|
fajnyborsuk | Post #6 Ocena: 0 2009-07-08 14:17:59 (16 lat temu) |
Z nami od: 16-06-2009 Skąd: Manchester |
Ja też planuję się wybrać na kebab, ciekawe jak smakuje.
Adrian
|
Post #7 Ocena: 0 2009-07-09 18:34:59 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
eladudzia | Post #8 Ocena: 0 2009-07-09 22:22:46 (16 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2007 Skąd: Grays |
Witam. Podaję przepis na kebaba własnej roboty:
Pierś z kurczaka pokroić w cienkie plastry (jak na kotlety), wrzucić na patelnię i doprawić je solą, pieprzem, cynamonem, cukrem (małą ilośicią. Po obruceniu na drugą stronę powtórzyć to samo z przyprawami. Sos: do śmietany wsypuję czosnek granulowany i dodać majonez (nasz polski kielecki albo kętrzyński). Bułkę (najlepiej przyprawioną czosnkiem) włożyć do rozgrzanego piekarnika na 2 może 3 minutki. Wyjąć, przeciąć i włożyć ![]() |
tom8104 | Post #9 Ocena: 0 2009-07-09 22:31:53 (16 lat temu) |
Z nami od: 08-10-2007 |
Do cholery jadl ktos juz ten kebab czy nie bo tylko smaka robicie i nie wiem czy sie oplaca 300 mil w jedna strone fatygowac
![]() |
Post #10 Ocena: 0 2009-07-09 22:33:31 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|