2011-08-06 13:43:23, marcin552 napisał(a):
tego kebaba już dawno tam nie ma,a tak na marginesie najlepszy jest w polsce...

a ja jadlem kebaby w Polsce i byly w miare dobre ,problem w tym ze polskie kebaby to bulka ,wiecej surowek niz miesa ,a w Anglii jest miesa na tyle ,ze polowe zjadam a polowe zostawiam na pozniej ,bo nie moge tego zjesc ,w Polsce o kebabie z baraniny mozna se pomarzyc,bo maja tylko kurczaka lub indyka ,moze i mieso dobre ale Anglia to jednak Anglia ,wiesz co jesz i za co placisz ,w Polsce nawet z podwojnym miesem mozesz sie najesc ale jednorazowo ,w Anglii zostawiasz na pozniej bo chyba tylko 300 kilogramowcy+ mogliby zjesc calego.
Pozatym w Anglii pytaja jakie surowki dac i czy wogole dac ,bo kebab jest caly przepelniony miesem,a w Polsce nie pytaja tylko wala na sile surowek do pelna i troche mieska dla chudych ludzi,co prawda przez te piepszone kebaby w anglii utylem chyba ,ale to juz inna sprawa
