MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Autobus czerwony :)

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-09-12 06:08 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Witam wszystkich :-) Jestem fajnym gościem, którego natychmiast polubicie jak tylko do Was przylecę :-] A przylatuję 18 września i moim zadaniem będzie zapewnienie Wam nieprawdopodobnych przeżyć w trakcie podróżowania miejskim autobusem First'a ze mną za kierownicą :-] Wszystkie atrakcje wliczone w cenę biletu, szczególnie na trasie Bury - Manchester ;-) Do zobaczenia 8-)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-09-12 06:44 (20 lat temu)

Anonim

sympatycznie, że się zjawisz...
"moim zadaniem będzie zapewnienie Wam nieprawdopodobnych przeżyć" ???
brzmi trochę groźnie, co masz na myśli? ;-)
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-09-12 07:07 (20 lat temu)

Anonim

No wiesz, jazda po krawężnikach z szybkością 70Mph, jazda po rondzie w odwrotnym kierunku, notoryczne gubienie trasy itd. ;-) he,he,he :-]
A tak naprawdę to raczej dobry ze mnie kierowca, więc na pewno dojedziecie ze mną tam gdzie chcecie :-D
Trochę mam stresa przed wyjazdem z Polski, ale mam nadzieję że wszystko bedzie w miarę OK :-D

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2005-09-12 07:22 (20 lat temu)

Anonim

szczególnie przy jeździe po rondach w odwrotnych kierunkach życze duuuuzo szczęścia, będzisz go potrzebował.
a poza tym trochę adrenaliny angolom nie zaszkodzi...
i nie stresuj się tym wyjazdem, tu jest całkiem całkiem, tylko musisz sobie znaleźć kilka osób z którymi będziesz czuł sie dobrze, jakieś wspólne spędzanie wolnego czasu itd i będzie extra :-D
jakby co to zawsze jakis koncercik w londynie - jest tego tu trochę - może uda ci się podskoczyć, a w manchester też pewnie coś ciekawego znajdziesz.
na razie poprzeglądaj sobiewww.wirtualnymanchester.co.ukwww.wirtualnymanchester.co.uk :-D

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2005-09-12 07:47 (20 lat temu)

Anonim

Dzięki za słowa otuchy :-) Do zobaczenia w autobusie, jak zobaczysz sympatycznego łysego gościa z bródką to będę ja :-) BTW, łysy jestem z wyboru (to informacja dla sympatycznych dziewcząt) ;-)
Pozdrawiam, Kuba

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2006-01-30 19:22 (19 lat temu)

Anonim

czesc Kuba!!!! to gdzie Cie mozna dorwac, jestem w manchester i przydalby mi sie ktos do towarzystwa no i do hmm piwa..pozdrawiam, g.m.a.j.o. :-D

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,