![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-09-12 06:08 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2005-09-12 06:44 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
sympatycznie, że się zjawisz...
"moim zadaniem będzie zapewnienie Wam nieprawdopodobnych przeżyć" ??? brzmi trochę groźnie, co masz na myśli? ![]() pozdrawiam |
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2005-09-12 07:07 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
No wiesz, jazda po krawężnikach z szybkością 70Mph, jazda po rondzie w odwrotnym kierunku, notoryczne gubienie trasy itd.
![]() ![]() A tak naprawdę to raczej dobry ze mnie kierowca, więc na pewno dojedziecie ze mną tam gdzie chcecie ![]() Trochę mam stresa przed wyjazdem z Polski, ale mam nadzieję że wszystko bedzie w miarę OK ![]() |
Anonim | Post #4 Ocena: 0 2005-09-12 07:22 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
szczególnie przy jeździe po rondach w odwrotnych kierunkach życze duuuuzo szczęścia, będzisz go potrzebował.
a poza tym trochę adrenaliny angolom nie zaszkodzi... i nie stresuj się tym wyjazdem, tu jest całkiem całkiem, tylko musisz sobie znaleźć kilka osób z którymi będziesz czuł sie dobrze, jakieś wspólne spędzanie wolnego czasu itd i będzie extra ![]() jakby co to zawsze jakis koncercik w londynie - jest tego tu trochę - może uda ci się podskoczyć, a w manchester też pewnie coś ciekawego znajdziesz. na razie poprzeglądaj sobiewww.wirtualnymanchester.co.ukwww.wirtualnymanchester.co.uk ![]() |
Anonim | Post #5 Ocena: 0 2005-09-12 07:47 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Dzięki za słowa otuchy
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Kuba |
|
|
Anonim | Post #6 Ocena: 0 2006-01-30 19:22 (19 lat temu) |
![]() Anonim |
czesc Kuba!!!! to gdzie Cie mozna dorwac, jestem w manchester i przydalby mi sie ktos do towarzystwa no i do hmm piwa..pozdrawiam, g.m.a.j.o.
![]() |
|