MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Tatuaz w manchesterze?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 4 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jaguart

Post #1 Ocena: 0

2009-10-07 20:07:42 (16 lat temu)

Jaguart

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2009

Ha! Cieszymy sie z zaufania najwyzszej jakosci tatuazy, a ze na DOBRY tatuaz czasem potrzeba czasu (i tak szybciej tu (U.K.) uzbierac te kilkadziesiat funtow tygodniowo - chyba ze "baluje" ktos co drugi dzien:) to dlatego ze malo jest relatywnie osob ktore potrafia rysowac. KAZDY nasz Tatuaz jest indywidualny i niepowtarzalny. Dlatego w cenie.
Slonca!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWWNumer Skype

Post #2 Ocena: 0

2009-10-08 19:24:21 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

bedor1

Post #3 Ocena: 0

2009-10-09 01:17:07 (16 lat temu)

bedor1

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-06-2009

Cytat:

2009-10-07 20:07:42, Jaguart napisał(a):
Ha! Cieszymy sie z zaufania najwyzszej jakosci tatuazy, a ze na DOBRY tatuaz czasem potrzeba czasu (i tak szybciej tu (U.K.) uzbierac te kilkadziesiat funtow tygodniowo - chyba ze "baluje" ktos co drugi dzien:) to dlatego ze malo jest relatywnie osob ktore potrafia rysowac. KAZDY nasz Tatuaz jest indywidualny i niepowtarzalny. Dlatego w cenie.
Slonca!

to przez ile tygodni trzeba odkladac aby wykonac np chinskiego smoka na plecach??? poł roku? rok?
ja przedstawilem swoj projekt( japonski) z pytaniem ile bedzie kosztował z imieniem mego syna .Odp; (...) nie mamy odpowiedników imion z polskiego na japonski, ale swietnie byłoby gdybys znalazł sam....
tak wiec studio z niby tam 1wszym miejscem proponuje mi samemu poszukac pisowni imienia mojego syna na japonski( nie było problemu z tym ) , przedstawiam swój wzór ( kolor; czerwony z czarnym o wymiarach 6cm x 20cm i miałbym za to zaplacic 160 -170 f?? jezeli studio zmieni lokalizacje z Blackpool na Manchester lub Liverpool , badz tez okolice cena napewno bedzie o 30-40 a nawet smiem twiedzic 50% tansza. jednak w kurorcie ceny zawsze sa top...
Wiatkuju tu napisał dobrze - znkomite studio nie musi sie reklamowac .
dla przykladu;
czy marka mercedes reklamuje sie w TV

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2009-10-09 01:29:48 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Moj syn kiedys chcial tatuaz sobie zrobic na urodziny, to mu zaproponowalam zasponsorowanie na czole lustrzane odbicie "grow up", i zrezygnowal (a juz mialam pieniadze odlozone:-P).

Maz ma pare zrobionych w mlodosci, i cale szczescie, ze "nie szata zdobi" bo moze kiedys wygladaly ladnie (nawet pamietam co nieco ich czasy swietnosci), a juz napewno niektorych chetnie by sie pozbyl teraz.

[ Ostatnio edytowany przez: Adacymru 09-10-2009 01:30 ]

Ada

Do góry stronyOffline

Jaguart

Post #5 Ocena: 0

2009-11-23 17:14:45 (16 lat temu)

Jaguart

Mężczyzna

http://video.google.pl/videosearch?hl=pl&source=hp&q=reklama+mercedesa+w+tv&lr=&um=1&ie=UTF-8&ei=8MEKS-PNJsK7jAeCjLiIDw&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBAQqwQwAA#hl=pl&source=hp&q=reklama+mercedesa+w+tv&lr=&um=1&ie=UTF-8&ei=8MEKS-PNJsK7jAeCjLiIDw&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBAQqwQwAA&qvid=reklama+mercedesa+w+tv&vid=-2960165252856943948

Witam!

Tu jest link do jednej z SETEK reklam Mercedesa. wiecej? wystarczy wpisac w youtube lub goggle.

Co do imion? Znalazles WLASCIWA transkrypcje imion Synow? Z twojego maila wynika ze chodzilo o dwa, i ze jesli to problem to "mam znajoma po japonistyce ktora pomoze" Generalnie: masz tatuaz czy tylko zawracasz glowe? Zmieniasz zeznania a nawet nie wiedziales o reklamie Mercedesa. Czemu sie reklamujemy? Zeby poprawiac tatuaze takim wlasnie, choc nie zawsze jest to mozliwe.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Jaguart

Post #6 Ocena: 0

2009-11-24 11:14:17 (16 lat temu)

Jaguart

Mężczyzna

>>>gdyby nie 10 f to bybylo FAJNIE ale poniewaz 10 funtow (za kompletne lekcewazenie zasad dbania o nowy tatuaz) TO NIE JEST FAJNIE:)!"

"Ziutek" w bramie zrobi calosc za piatke, tylko...nie porownojmy myszki miki z Mona Lisa, prosze...

Slonca!

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Jaguart

Post #7 Ocena: 0

2009-11-24 11:22:04 (16 lat temu)

Jaguart

Mężczyzna

Ha! Przecie klamiesz! - z ponizszych Twoich wypowiedzi ze uprawiasz...kryptoreklame, cytuje "jakby co topodam namiary/telefon"

I co? Naturalne jest ze jesli ktos dobrze robi swoja robote to chce aby dowiedzieli sie o tym inni LUDZIE, nie tylko znajomi-znajomych:)

Ja po porownaniu stron www z pracami Jaguar Skin z "kryptoreklamowanymi" juz wiem o co Ci chodzi...zazdrosc...

Nasza postawa natomiast polega na wzajemnym wspieraniu sie tworcow, nie tylko malarzy i artystow - takze filmowcow - dlatego zaistnielismy w pierwszym polskim filmie o emigrantach "Foroum" (ktorego premiera odbedzie sie w lutym 2010. Film pokazuje prawde o Polakach w Angli: ze wbrew wizerunkowi w ojczystym kraju (serial Londynczycy) - zyjemy normalnie, nie glodujemy, mamy hobby, realizujemy sie.

Dlatego podczas tatuazowych konwencji spotykamy sie i mamy znajomych nie tylko z calej Anglii ale i Europy, wspomagajac i zachecajac do dalszej wytezonej pracy. Spytaj kogo chcesz liczacego sie tatuazyste o Monike z Blackpool! Etyka i dobro klienta oraz wartosc artystyczna na pierwszym miejscu.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Post #8 Ocena: 0

2009-11-27 20:45:16 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jaguart

Post #9 Ocena: 0

2009-11-28 17:25:42 (16 lat temu)

Jaguart

Mężczyzna

Znakomicie1

Pozdrowienia dla tatuazowej Wiary.

Art.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

SLAWEK8888

Post #10 Ocena: 0

2010-02-05 01:17:01 (15 lat temu)

SLAWEK8888

Mężczyzna

Z nami od: 18-08-2009

mnie jaguary z blackpool zepsuli tatuaż za dużo kasy i nie da sie tego ukryć-potem piszą że jak mają poprawić jak mnie na fotelu nie ma.....a od kiedy artysta(bo za takich sie uważają)poprawia swoje babole.zapewniali mnie że będzie ok i w tłumaczeniu sie jeszcze pisze bzdury że projekt mi zrobili a poszedłem gdzieś indziej robić a potem wróciłem.tylko nie napisał że robiłem swój projekt który niczym nie przypomina ich.do blackpool mam obrzydzenie i nawet nie chce mi sie tam jechać jako turysta.

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,