Tak jak ty nie pracujesz za 2 funty na godzinę bo byś nie przeżył tak gość który robi tatto w Londynie nie możne robić go za kwotę o której ty mówisz, oczywiście nikt ci nie zabrania i nie neguje tego co ty twierdzisz, bo wielu tak robi nawet buty które masz na nogach jakieś firmowe za 100 funtów, produkowane są gdzieś tam w chinach i koszt produkcji nie przekracza 5 dolarów, a zazwyczaj oscyluje w granicy 1$ I o to mi chodzi, nie może być oceną tego czy dane studio czy jakikolwiek usługodawca czy też pracownik, jest dobrym czy złym, patrząc po cenie porównując dwa światy gospodarcze.
A teraz do rzeczy czy faktycznie osoby które robiły sobie tatto mają podstawę podstawę do pretensji czy też są ludzie którzy mogą zaprzeczyć
z tego co czytam to ta parka chciała poprawiać, a jak wiemy i nawet ja to często odczuwam poprawianie po spartaczonej czyjejś robocie często nie można oczekiwać wiele.
Czesiek hydraulik, zawsze do usług 4Fun

)))))
czesc czesiu.
znam realia gospodarki na swiecie . znam takze słowo - wybór. wiem doskonale o tym ze studio w londynie bedzie miało inne ceny niz np liverpool.takze ludzie ktorzy zarabiaja w londynie przewyzszaja innych w angli. jednak automatycznie i zycie jest drozsze wstolicy . jednak wezmy sobie tatuaz za 500-700 funtów badz tez nawet 1000i wiecej ...
zrobiłbys sobie ,,wzorek ,, za tysiaka skoro wiesz ze mozesz miec identyczny za 1/3 -1/2 ceny w polsce?
to tak jak z samochodem . mimo ze masz marke volvo jedziesz na skasowanie błedów z komputerów pokładowych do SALONU VOLVO za 120 f czy tez czekasz i jadąc do polski w wakacje zrobisz to za 10 f ??
czy jest w tym oszczednosc? mysle z tak . to ze mieszkamy w uk nie przekresla nas z wyboru gdzie chcemy cos zrobic, zakupic, starac sie , etc .
takze mamy chec i wole wypowiadania sie na temat danego studio. czy blackpool jest drogie ? moim zdaniem tak - to jest drogo. mimo wszelkich imprez jakie studio robi dla swoich bywalców i tak wychodza na swoje bo klienci juz na to wyłozyli w cenie ,,wzorka,, . to jest tzw ,,chwyt marketingowy,,za ktory studio nic nie placi....