Przeglądaj forum |
Działem "Manchester" opiekują się: FREDD |
|
Strona główna » Manchester » Dyskotetki UK? |
| Autor | (Odpowiedzi: 3) |
|---|---|
| invisible | Post #1 2008-08-31 00:30:09 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 10-06-2007 |
Pytam z czystej ciekawosci, ile trzeba miec lat aby dostac sie do jakiegos klubu? zdania sa podzielone jedni twierdza ze 18 drudzy ze 21 a z kolei jeszcze inni ze to zalezy od klubu.
|
| krakn | Post #2 2008-08-31 08:11:05 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: London |
dysco to było za czasów Travolty
A tak na poważnie to wszytko zależy, trzeba zależy od organizatora, zazwyczaj wystarcza 18cie, ale jak są tancerki to raczej wpuszczają od 21, acha pamiętaj że złe buty też mogą być przyczyną niewpuszczenia, i to że nasz nicke czy adidas za 400 funtow to nie znaczy ze masz dobre buty, gdyż są to w zasadzie buty robocze sportowców, czyli odpowiednik gumiaków na budowie. to samo z kurtkami, jak przyjdziesz w kurtce z kapturem to możesz liczyć się z tym ze wylecisz z kolejki, czapkę i okulary mogą kazać ci zdjąć, jak ją założysz w klubie to też możesz się liczyć z tym że cie wyprowadzą. Oczywiście nie jest to regułą ale ze dwa razy mnie nie wpuścili choć poszedłem w butach wcale nie takich sportowych, po prostu miła być tylko grill, a potem wymyślili że idziemy gdzieś, czarnecki na bramce powiedział ze w takich butach nie wpuszczają i koniec gadki, najbardziej restrykcyjni pod tym względem są w Croydon. Na ibizie za to wystarczy ze masz klapki, na boso nie wpuszczają !Akcja dla dzieci z Darlowa organizator już po raz kolejny green-express !
Pomóż dzieciom, zbieramy wszystko czego nie potrzebujesz, a może chcesz za sponsorować jakieś drobiazg?? Odbiór kuriera lub w punktach zbiorczych. POMÓŻ
|
| pajkuhan | Post #3 2008-08-31 08:14:22 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 13-06-2007 |
to zależy od klubu,na pewno nie poniżej 18.
|
| invisible | Post #4 2008-08-31 18:45:06 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 10-06-2007 |
dzieki za odpowiedzi, czyli genralnie 18stka wystarczy. moderator moze usunac juz ten temat
|